Ebbe a luxusvillába költözne be Putyin Magyarországon!?
2015.02.17. 16:07 I otthonterkep

Ebbe a luxusvillába költözne be Putyin Magyarországon!?

Mivel ma (szinte) minden hír az orosz elnök látogatásáról szól, gondoltuk a magunk módján megpróbáljuk meglovagolni ezt a hullámot, és egy érdekes, könnyed poszttal megemlékezni erről az eseményről. Szóval megkerestük azt az Otthontérképen jelenleg árult ingatlant, ami egyrészt megfelelő környezetben található, a környékén az orosz nyelvet egyre többen beszélik és használják, és még a hirdetését is érti az orosz elnök, hiszen az ingatlan közvetítője ezt orosz nyelven is megadta!

Lássuk, hogy szerintünk hova költözhetne Magyarországon
belül a világ egyik legnagyobb hatalommal bíró vezetője.

Teljesen egyértelmű, hogy Putyinnak Hévíz-re (vagy a közvetlen környékere) lenne érdemes költöznie, hiszen ez az oroszok által talán legkedveltebb része az országnak (Budapest mellett). Kiváló rekreációs, termál, és turisztikai adottságokkal rendelkezik a környék, békés, nyugodt, és láthatóan egyre népszerűbb!. Az ingatlannak pedig van orosz nyelvű leírása, így a képeken és az alaprajzon túl a legfontosabb információkat máris megtudhatja a házról az elnök.

Nem mellesleg, gondolva az orosz adófizetők érdekeire is, szándékosan nem a legdrágább villát választottuk ki, hiszen az esetleg a köz vagyonával való visszaélés gyanúját keltheti, így inkább ezzel, az egyébként jó állapotú, de egy-egy pontján akár felújításra és átalakításra is lehetőséget adó ingatlannal nyernénk el Putyin bizadalmát.

Lássuk a kiszemelt hévízi ingatlant!

Még több képért kattints a fotókra!

heviz_villa_kulso.jpg
heviz_villa_belso.jpg

 

Címkék: balaton eladó hévíz eladó ingatlan 1 érdekes lakás