Címlapház eladó!
2017.09.05. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Címlapház eladó!

Nemcsak címlaplányok vannak a világon, hanem címlapházak is, természetesen. Aki szereti a lakberendezést, rajong a kertépítésért, az pontosan tudja, mekkora elismerés be(fel)kerülni egy neves magazin címlapsztorijai közé. Nos, jó hírünk van: jelenleg több is eladó az ilyen címmel büszkélkedő házak közül Budapest környékén. Gyönyörködjünk együtt!

Abban talán megegyezhetünk, hogy címlapra kerülni az mindig valamilyen különleges képességet, adottságot feltételez. Gyakran megosztó, de kétségkívül és nehezen cáfolhatóan különleges tulajdonságot.

Így van ez a kertek, házak esetében is. Szerepelni egy jó nevű magazinban, no pláne a címlapra kerülni, mindenképpen büszkeségre ad okot. És hát az illető dolog – legyen ember vagy ingatlan – mindenképpen a történelem részévé válik. Sőt, egy pillanatra egészen központi szereplőjévé.

Az Otthontérkép kínálatát böngészve szemet szúrt egy lélegzetelállító ürömi családi ház. Kiderült, hogy nem véletlenül: a 3 szintes, 300 négyzetméteres ingatlan építésének évében a Szép Házak magazin címlapjára is felkerült.  

urom1.jpgKattints a képre további fotókért!

Igazi kuriózum, hiszen sziklás hegytetőre épült, rengeteg üvegfelület teszi egész nap ragyogóan világossá teszi, a tetőteraszról pedig csodálatos panoráma nyílik a környező völgyre és fenyőerdőre a III. kerület határán.

urom2.jpgKattints a képre további fotókért!

Ami a belső dizájnt illeti, csak néhány extrát villantunk fel: trópusi keményfa parketta, szükség esetén tolóajtókkal szeparálható konyha, luxus minőségű bútorok, központi porszívó-rendszer, üvegasztalként funkcionáló tetőterasz, pihenő helyiség, sportszoba, jakuzzi, gőzfürdő, infraszauna, saját borozó.

Kellhet ennél több?

Extra méretű duplatelken fekszik Budaörsön, a MOM Parktól 12-15 percre, a XI. kerület vonzáskörzetében Diósdliget legmagasabb pontján ez az egykor szintén a Szép Házak címlapját megjárt 325 négyzetméter alapterületű villa.

skylounge3.jpgKattints a képre további fotókért!

Nappalijában a többi között egy 12 méter hosszúságú, egybefüggő panoráma üvegfal található, ami abszolút egyedi panorámát kínál a ház leendő lakóinak. A kertkapcsolat lépcsőmentes, de a különlegességek között ott sorakozik közel száz négyzetméternyi napozóterasz, üvegmozaikos medence napkollektoros fűtéssel, mészkő és bambuszfa burkolatok, növénykazetták, ciprusok, cédrusok és egyéb luxus színvonalú design elemek (például LED-es díszkert).

És ezzel koránt sincs vége…

skylounge2.jpgKattints a képre további fotókért!

A villa persze csak komoly vételi szándék esetén tekinthető meg.

És ha már úgyis káprázik a szemünk a csodáktól, mindenképpen érdemes néhány pillantást vetni erre a műteremlakásra is Törökbálinton a Kazinczy Ferenc utcában.

muterem.jpgKattints a képre további fotókért!

274 négyzetméter 87 millió forintos irányáron.

muterem2.jpgKattints a képre további fotókért!

Gyönyörű és különleges. Pont mint egy címlapház.

Címkék: exkluzív luxus panoráma családi ház Budapest