Kitört a gardróbmánia!
2017.07.20. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Kitört a gardróbmánia!

A magyarországi luxusvillák tulajdonosai tartják a lépést a nemzetközi trendekkel. A gazdagok és a sztárok világszerte egyre nagyobb gardróbszobákra vágynak, és ezekből a helyiségekből idehaza is egyre szélesebb a kínálat. Íme néhány különlegesség!

pinterest2_2.jpgA luxusvillákban egyre nagyobb szerepet kapnak a gardróbok. Forrás: Pinterest

A legújabb trendek szerint a gardróbok méretes szekrényből helyiségekké, sőt, egyenesen rekreációs teremmé, azaz a szabadidő eltöltésére is alkalmas szobává avanzsálnak. Mindez a Christie's International Real Estate felméréséből derült ki nemrég, a kutatás során a tehetősek manapság jellemző építési, lakberendezési szokásait vizsgálták. Azokat, amelyek érdemben emelik a luxusingatlanok értékét és keresettségét. Nos, a gardróbszoba éppen ezek közé tartozik.

Összegyűjtöttünk néhány különleges házat az Otthontérkép kínálatából, amelyben van gardrób. Vigyázat, gyönyörű rezidenciák következnek, és mind eladó!

madarhegy.jpgKattints a képre még több fotóért!

Mint például ez madárhegyi 3 szintes, 320 négyzetméteres, fantasztikusan ízlésesen berendezett otthon minden létező extrával, amit az ember csak el tud képzelni. Az irányár 150 millió forint.

Hasonló méretű, ám több mint duplaennyibe kerül ez a két gardrób szobával is felszerelt 6+2 szobás "családi ház" Budakeszierdőn. 

 

petnehazy2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Az 1923-ban épített villa méretes teraszairól csodálatos panoráma nyílik a kertre és a hegyekre. A hárshegyi homokkővel burkolt ingatlant egyébként Gerlóczy Gedeon műépítész tervezte és építtette.

Siófokon a töreki városrészben ennek a luxus stílusban és igényességgel berendezett háznak is keresik az új gazdáját. Az ár négyzetméterenként fél millió forint, amit 260-nal kell beszorozni. Nem csak gardrób, szauna, napelemek, elektromos árnyékoló, kemence jár a házhoz, hanem az összes bútor is. siofok_1.jpg

Kattints a képre még több fotóért!

 

Címkék: exkluzív luxus trend panoráma gardrób eladó ingatlan négyzetméter luxuslakás otthontérkép