4 érv, amiért a világos falszín a legjobb választás!
2016.04.10. 13:04 I csorbazs

4 érv, amiért a világos falszín a legjobb választás!

A színek nagy hatással lehetnek az emberi szervezetre, nem mindegy hát, hogy otthonunkban milyen árnyalatokkal vesszük körül magunkat. Mai bejegyzésünkben összeszedtük, miért érdemes a fehér és a világos színek mellett döntened.

1. Mindenhez illik

A fehér és pasztell színek óriási előnye, hogy bármilyen stílushoz tökéletesen tudnak igazodni. Legyen szó egy bohém művészlakról vagy egy elegáns belvárosi otthonról, ezekkel az árnyalatokkal nem lehet mellényúlni.

További képekért kattints a fotóra!

pasareti_ut_elado_lakas.jpg

 

2. Fényvisszaverő és térnövelő

Térnövelő és fényvisszaverő hatással bírnak a színskála világosabb elemei. A nagy nyílászáró és a halvány falszín kombinációja garantáltan egy barátságos, tágasnak tűnő helyiség lesz. Ezt a trükköt vetették be ebben a III. kerületi otthonban is.

További képekért kattints a fotóra!

iii_kerulet_lakas_elado.jpg

 

3. Kiemeli a bútorokat

A pasztellszínek szerencsés választásnak bizonyulhatnak abban az esetben, ha színes és/vagy sötét bútorokkal szeretnénk berendezni a szobát. A világos és sötét kontrasztja jótékonyon hatással bír és kiemeli magát a bútort. Ebben a soproni kellemes hangulatú lakásban a színes forgószék a komód és a fotel is hangsúlyos elem.

További képekért kattints a fotóra!

sopron_elado_lakas.jpg

 

4. Könnyen variálható

Amennyiben a falszín és a bútorok is világos színűek érdemes ügyelni arra, hogy kiegészítőkkel dobjuk fel a helyiséget. Egy színes virág, díszpárna vagy épp konyharuha vidámságot csempészhet az összképbe. Ráadásul, ha meguntad, akkor könnyedén le is cserélheted a kiegészítőket!

További képekért kattints a fotóra! 

filler_utca_elado_lakas.jpg

 

 

Címkék: design válogatás lakás falszín