Elképesztő családi otthonok Budapesten és környékén
2016.01.25. 14:49 I csorbazs

Elképesztő családi otthonok Budapesten és környékén

A családi otthon kialakításának fontossága felbecsülhetetlen a kiegyensúlyozott élet szempontjából. El sem tudnánk képzelni mennyi mindent befolyásol, ha valaki nem elég körültekintően jár el, például nem jól lövi be a közösségi terek, esetleg a szobák méretét vagy a design kedvéért praktikussági elveket ad fel. Mai bejegyzésünkben gyönyörű családi otthonokat mutatunk be nektek, és néhány tippet is adunk, melyek megkönnyíthetik a mindennapokat.

Minden családi otthon más és más, hiszen igazodik a lakók igényeihez, vannak azonban bizonyos alapelvek, melyeket érdemes szem előtt tartani. Valójában nem ördöngösség rájönni ezekre az íratlan szabályokra, nem kell mást tenni, mint elképzelni egy család napját.

A nap a hálószobában kezdődik, mellyel kapcsolatban elmondható, hogy korán kelők esetén - ami egy családra jellemző - szerencsés, ha a hálószoba és a konyha is keleti tájolású, így a reggeli, együtt töltött idő fényárban úszva telhet.

Hasznos lehet, ha a fürdőszobák tervezésénél számolunk a reggeli csúcsforgalommal. A legideálisabb, ha külön helyiség van a felnőtteknek és a gyerekeknek, akár több csappal, így párhuzamosan folyhat a készülődés.

Egy kellemes, tágas és világos konyha nagyban hozzájárulhat a vidám napindításhoz. Egy ilyen helyiségben mindenki szívesen fogyasztja el reggelijét szerettei körében.

Jellemzően napközben a családi otthon üresen áll, vannak azonban olyan esetek is, amikor valamelyik szülő otthonról dolgozik. A távmunkában dolgozóknak mindenképpen legyen egy kis dolgozószobája vagy egy szeglete, ahova nyugodtan le tud ülni elvégezni a napi teendőket.

A legtöbb családnál a délutáni és az esti órák kiemelt helyszíne a nappali, mely ideális esetben nyugati tájolású. Alapvető fontosságú, hogy mindenki kényelmesen el tudjon helyezkedni a helyiségben, legyen elég tér a játékoknak, kutyának, macskának, növényeknek, könyveknek.

Most pedig következzenek a gyönyörű családi otthonok!

 

Kétszintes családi ház saját patakrésszel

Pilisszentlászlón kínálják eladásra ezt a 212 négyzetméter alapterületű, déli fekvésű, kétszintes családi házat. A parasztházak stílusjegyeit magán viselő ingatlan csodaszép környezetben helyezkedik el, rendezett kert és saját patakrész tartozik hozzá.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

pilisszentlaszlo_elado_haz.jpg

 

Napfényes otthon egy 1911-es villaépületben

1911-ben épült az a villa, melyben ez 161 négyzetméteres, 5+2 szobás lakás helyet kapott. A kényelmes családi fészek kifejezetten világos, tágas terei pedig remek életteret biztosíthatnak a család minden tagjának. A II. kerületi otthonhoz garázs és tároló is tartozik.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

pasaret_elado_lakas.jpg

 

Óriási nappali, temérdek lehetőség

Budapest központi részén, a Rákóczi úton várja új tulajdonosát ez a 145 négyzetméteres lakás, melyben jelenleg 3 szoba található. Az otthon központja egy hatalmas nappali, ami temérdek lehetőséget rejt magában, akár, egy újabb szoba is leválasztható belőle.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra! 

rakoczi_ut_elado_lakas.jpg

 

Valódi parasztház Telkin

Az 1700-as években épület ez a különleges atmoszférájú parasztház, mely jellegéből adódóan kiváló választás lehet nyugalomra vágyó családok, művészek számára vagy akár egy saját kis gazdaság beindítására. A hajópadlóval és kerámialapokkal burkolt otthonban két fürdőszobát alakítottak ki, a konyha éke pedig egy eredeti kemence.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

telki_elado_paraszthaz.jpg

 

Modern otthon kiadó a Rózsadombon

Budapest egyik előkelő részén, a Rózsadombon bérelhető ez a 3+1 szobás lakás, melyet a minimalista stílus kedvelőinek ajánlunk. A modern, ám mégis barátságos otthonban több extra dologgal is találkozhatunk, ilyen például a részben üvegtetős fürdőszoba.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

kiado_lakas_ii_kerulet_1.jpg

 

Csendes környezet, jó infrastruktúra

A lakóparki élet egyre vonzóbb lakhatási forma. Ebben a madárhegyi ingatlanban például többféle lakás közül is lehet választani a pici, 32 négyzetméterestől egészen akár a 129 négyzetméteres családi otthonig. Az állami támogatással megvásárolható lakások a kellemes környezet és a jó infrastruktúra miatt kiválóan alkalmasak a családi életre.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra! 

medvetalp_utca_elado_lakas.jpg

Címkék: budapest villa családi ház eladó ház kiadó lakás agglomeráció eladó ingatlan eladó lakás