"Kisállat hozható" - Lakásbérlés kedvencünkkel
2015.10.29. 16:11 I csorbazs

"Kisállat hozható" - Lakásbérlés kedvencünkkel

Sokszorosan nehezített feladat, amikor az ember kedvencével együtt próbál kiadó lakást találni. A helyzet azonban egyáltalán nem reménytelen! Vannak még olyan állatbarátok, akik vonakodás nélkül "befogadják" a gazdikat és a kisállatokat is. Néhány ilyen ingatlant gyűjtöttünk össze mai bejegyzésünkben.

Vannak bizonyos rejtett és nyíltan vállalat kitételek, amik meghatározzák, hogy ki bérelhet ki egy lakást és ki nem. Gyakran olvasni olyat, hogy kisgyerekesek inkább ne jelentkezzenek a hirdetésre, de olyat is láttunk már, aki egy bizonyos valláshoz kötődő bérlőket részesítette előnyben. A legtöbbször a kisállatra vonatkozó instrukciókkal találkozhatunk.

Vannak olyan hirdetési portálok, ahol az ingatlankeresőket is láthatjuk. Az itt megjelent hirdetők jó része kisállattal keres új otthont, bizonyos közösségi média felületeken még azt is kifejtik, micsoda nehézségekkel szembesülnek. Nekik próbálunk segíteni mai bejegyzésünkkel, melyben kizárólag olyan lakásokat gyűjtöttünk össze, ahova kis kedvenccel is be lehet költözni.

 

Belvárosi lakás gyönyörű belsővel

Az V. kerületben, az Egyetem téren kiadó ez a több 120 négyzetméter alapterületű, három hálószobás, art deco stílusban berendezett lakás, ahonnan csodás kilátás nyílik az Egyetem térre. Az ingatlanhoz egy kicsike erkély is tartozik, hatalmas előnye pedig, hogy kisállattal is költözhető.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

kiado_lakas_egyetemter.jpg

 

Vidám, felújított lakás a Liszt Ferenc tér szomszédságában

Szintén a belvárosban, a Paulay Ede utca elején található ez a négy fő részére kényelmes lakhelyet biztosító, felújított, igényesen berendezett ingatlan. A lakás kisgyermekkel és szőrös kis kedvenccel is költözhető kéthavi kaució és az első havi bérleti díj ellenében.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

kiado_lakas_vi_keruletben.jpg

  

Modern kis lakás a Blaha mellett

Az Auróra utcában, a Blaha Lujza tértől pár percre helyezkedik el ez a modern kialakítású, földszinti kislakás, melyben egy 15 négyzetméteres galériát is beépítettek, így a lakó- és hálótér tökéletesen elkülönül egymástól. A kis kuckót 2014-ben újították fel, így kellemes otthon válhat belőle gazdi és kisállat számára egyaránt.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

kiado_lakas_aurora_utca.jpg

 

Egy jó elhelyezkedésű stúdiólakás

Egy bútorozott, teljesen felújított stúdiólakás vár új bérlőre a IX. kerületben, a Márton utcában. A belső kertre néző, galériázott otthonban számos beépített szekrény segíti a tárolást, a közlekedés pedig nagyon jó a környéken.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

ix_kerulet_kiado_lakas.jpg

 

Címkék: budapest galéria kisállat kiadó lakás bérlemény kislakás 1 ingatlan válogatás