Különleges házikók az őszi erdőben
2015.09.22. 09:47 I csorbazs

Különleges házikók az őszi erdőben

A legtöbben egyetértünk abban, hogy kevés szebb természeti "csoda" létezik egy tarka-barka őszi erdőnél. Mai bejegyzésünkben olyan eladó otthonokat gyűjtöttünk össze, amik erdőben vagy annak közelében helyezkednek el.

Vannak olyanok, akik egy-egy kirándulás alkalmával gyönyörködhetnek csak a színes levélsokaság szépségében, akadnak azonban olyan szerencsések is, akik háza/lakása erdőben, esetleg attól csupán karnyújtásnyira áll.

A természet közelsége érthető módon sok ember számára vonzó. A tiszta levegő, a hosszú napsütéses séták, az erdő hangja, a fák illata és a gyönyörű látvány képes emberi szíveket is elrabolni. 

Lássuk, mit tudunk ajánlani az Otthontérképről az erdő és a természet szerelmeseinek!

 

Festői környezet: patakpart és erdő

Kismaroson, Budapesttől kb 50 kilométerre, festői környezetben kínálják eladásra ezt a luxuskivitelű családi házat. Az ingatlan 12 éve épült, kívül terméskő borítja, belül pedig rusztikus fenyőgerendákkal találkozhatunk. A erdő melletti ház közvetlen környezetében egy patak is csörgedezik.

További képekért kattints a fotóra!

kismaros_elado_ingatlan.jpg

 

Erdőszéli házikó

Gönyűn, a települést délről határoló erdőségtől csupán pár percnyi sétára áll ez a családi ház, melyet egyik oldalról egy hangulatos liget, másik oldalról pedig gyümölcsös, saját kút és rózsaültetvény határol. A ház előtt egy nagyméretű tornácos terasz terül el, ahonnan kiválóan hallgatható az erdő zúgás és a madárcsicsergés.

További képekért kattints a fotóra!

elado_haz_gonyu.jpg

 

Csendes környezet és kilátás a Balatonra

Dörgicsén, csodálatos környezetben, az erdő szélén áll ez a nyaraló, ahonnan remek panoráma nyílik a Balatonra. Az eladó ingatlanhoz borospince, tágas terasz és termő gyümölcsfák (például barack, dió és füge) is tartoznak.

További képekért kattints a fotóra!

dorgicse_elado_haz.jpg

 

Egy erdei kúria

Lakitelken, Tőserdőnél , természetvédelmi területen található ez a három apartmanból álló kúria. A ház temérdek lehetőséget rejt magában, alkalmas például vadászturizmusra, borturizmusra, különféle táborok, rendezvények megszervezésére is.

További képekért kattints a fotóra!

lakitelek_elado_ingatlan.jpg

 

Extra panoráma és erdei levegő

Csabrendeken, a hegyoldalban kínálják eladásra ezt a kedves kis házikót, mely remek választás lehet azok számára, akik olykor-olykor szeretnének elvonulni a világ zajától. Az extra panorámás ingatlan közelében több, turisták által kedvelt hely is megtalálható, így például Tapolca, Sümeg és a Balaton.

További képekért kattints a fotóra!

elado_haz_csabrendek.jpg

 

 

Címkék: balaton luxus erdő panoráma családi ház nyaraló eladó ingatlan kúria 1 ingatlan válogatás