Január első kedvenc otthonai
2015.01.11. 16:30 I fokvarid

Január első kedvenc otthonai

Sorozatunkban minden héten kiválogatjuk a hét legszebb-legjobb új magánhirdetéseit az Otthontérképről! Alapvetően a szép fotókat, valamint a pontos és hasznos információkat vesszük alapul. Vagyis a legnagyobb esélye annak lesz bekerülni a heti válogatásba, aki a lehető legjobb minőségű képekkel tölti fel eladó ingatlanát.

A célunk egyszerű, de mégis szinte egyedi. A jól ismert, jellemzően negatív példákat felsorakoztató, túlnyomó részt röhejes, és valóban kritikán aluli minőségű fotókkal ellátott, ismert ingatlanos válogatások mellett, szerettünk volna elindítani egy olyan kezdeményezést, ahol az odafigyelést, a szépre és igényesre való törekvést, és persze elsősorban a jó minőségű fotókkal ellátott hirdetéseket díjazzuk.

A lényeg, hogy hirdesd meg úgy az otthonodat, ahogy te is örömmel válogatnál az eladó ingatlanok között.

Íme a legjobb ingatlanok január első hetéből!

Budaörsi "magasélet"

Elképesztően szép házat kínálnak eladásra Budaörsön most. 500 négyzetméteren 7 szobás, medencés, kertes, szép és okos családi ház. Elfogadható, ha mindenkinek nem jön be az egyiptomi díszítés a gyerekszoba falán, de ez legyen a legnagyobb probléma.
Irányár: 380 millió forint

Még több képért és az ingatlan adatlapjáért kattints a fotókra!

elado_budaorsi_villa_otthonterkep.jpg

 

Ahol maximum a madár zavar

Mutattunk már vidéki természet közeli házakat be a blogon, de ha őszinték akarunk lenni, akkor senki sem rajong a kompromisszumokért, és beköltözni egy kötött házba az olyan snassz. A megoldás a telek vásárlás! Például mint ez a zalai csodálatos 2777 négyzetméteres telek. Ide is kerülhetne egy hobbit ház!
Irányár: 8,5 millió forint

Még több képért és az ingatlan adatlapjáért kattints a fotókra!

elado_telek_zalaegerszeg_otthonterkep.JPG

 

Egy ház, ami totál passzív

Eladó Dunakeszin egy ultramodern, okos, praktikus passzív sorház. 4 lakás van benne, mindegyik 125 négyzetméter alapterületű. A három szobás lakásoknak a fűtés, hűtés, meleg víz ellátásuk költsége mindössze havi 7000 Ft. Érdemes átgondolni.
Irányár: 47 millió forint

Még több képért és az ingatlan adatlapjáért kattints a fotókra! 

elado_passzivhaz_dunakeszi_otthonterkep.JPG

 

A szürke modernista esete a tizenkettőben

Eladó egy 77 négyzetméteres designer által megálmodott 2+1 szobás lakás Budán. Kis luxus itt, kis modern design ott, van gardrób szoba meg üveg kézmosó és szép erkély. A wc felett beépített növény pedig egyszerűen nagyon dzsungeles. 
Irányár: 33 millió forint

Még több képért és az ingatlan adatlapjáért kattints a fotókra!

elado_12_keruleti_lakas_otthonterkep.JPG

 

Vidéki cukiskodás

A vidéki romantika túl sablonos jelző ennél a 140 négyzetméteres, 3+2 szobás pécsi családi háznál. Édes kis melegséget sugároz így a képeken át, ezért ragadt rá a cuki jelző ebben a válogatásban. Igaz nem ultra minimál és nem igazi erdei kunyhó, de egy igazi otthon.
Irányár: 53 millió forint

Még több képért és az ingatlan adatlapjáért kattints a fotókra!

elado_csaadi_haz_pecs_otthonterkep.JPG

Címkék: hirdetés válogatás eladó ingatlan