Lélegzetelállító erdei házikók
2014.12.27. 18:40 I csorbazs

Lélegzetelállító erdei házikók

Szinte minden valamirevaló mesében megjelenik az erdő, mint motívum, mely a legtöbb esetben a lélek jelképe. Manapság egyre több család határoz úgy, hogy életüket, távol a "világ zajától", egy olyan házban élik le, mely egy erdő szélén áll.

Számos előnye lehet annak, ha valaki az erdei "életformát" választja. Gondolj csak bele, micsoda felüdülés lehet az ünnepi nyüzsgés és a bőséges lakomák sorát óriási erdei sétákkal megtűzdelni, a hosszú „kiruccanások” után pedig belehuppanni a kandalló mellett álló nagy fotelbe és forralt bort kortyolgatni! Ki ne vágyna erre az élményre?

Érdemes hangsúlyozni, hogy ezekben az ingatlanokban minden luxus adott, nem kell tehát a nélkülözéstől tartani. Nem a rousseaui természetről van tehát itt szó, melyet a civilizáció ellentéteként írt le a gondolkodó, sokkal inkább egy olyan elegyről, mely a modern és az ősi vonásokat vegyíti. 

A következőkben bemutatjuk nektek, melyek a legszebb és legdrágább erdei házikók az országban.

 

Mediterrán hangulat a Pilisben

Piliscsabán, az erdő közelében áll ez a különleges, déli hangulatot idéző, háromszintes, luxus családi ház. Az építtetők fontosnak tartották a minőséget és a kényelmet, így az épületben egyedi spanyol bútorokat helyeztek el. A lakóépület mellett egy 200 nm-es wellness részleg áll, mely remek menedék lehet a mindennapok zaja elől.

piliscsaba_luxus_haz.jpg

 

Igazi vadászház Somogy megyében

Somogy megye déli felén fekszik ez a hatalmas birtok, mely több hektár erdőt és rétet, halastavat és egy vadászházat ölel fel. A lakóépület 130 nm-es, dupla komfortos, kényelmes elosztású. Ahogy a képeken is látható, az ingatlan alapjába véve késznek mondható, a külső kialakítás azonban az új tulajdonos feladata lesz.

nagyatad_vadaszhaz.jpg

 

 

Népies hangulat és környezetbarát kialakítás

A következő erdő menti ingatlan, amit bemutatunk nektek, szintén egy vadászház, ezúttal Márkón, Veszprém megyében. A népies stílusban berendezett, 150 nm-es lakóházat a környezettudatosság jegyében építették meg, így betont csak az épület alapjában alkalmaztak. A kerten egy kis patak folyik át, mely egy picike tavat duzzaszt.

marko_vadaszhaz.jpg

 

 

Birtok a Mosoni-Duna mentén

Különleges és lenyűgöző ez az óriási ingatlan, mely Mosonmagyaróvártól csupán 5 km-re helyezkedik el. A hatalmas házban három lakrészt alakítottak ki, mely a jelenlegi adottságok mellett tovább bővíthető. Az épület csodálatos környezetbe illeszkedik bele, egyik határa maga a Mosoni-Duna! A 4 hektáros telken termő gyümölcsfák és egy fiatal akácerdő is áll.

mosonmagyarovar_ingatlan.jpg

 

Címkék: ingatlan válogatás ház luxus eladó vidék