Belvárosi romantika a Veres Pálné utcában
2018.01.26. 06:00 I Otthon

Belvárosi romantika a Veres Pálné utcában

Akárcsak egy amerikai romantikus film helyszíne, olyan a Veres Pálné utca az ötödik kerületben. Nem véletlen, hogy sokan szeretnek ott lakni vagy lakásást bérelni.

Gondoljuk végig képzeletben, milyen egy szombat délután a környéken! Séta a közeli Károlyi kertben, utána süti és kávé valamelyik közeli kávézóban, egy pohár bor a Szabó Ervin könyvtár macskaköves utcácskáján, kézen fogva séta hazafelé át a Kálvin téren, onnan pedig egymásba karolva hazabaktatunk a Veres Pálné utcába.

A bulizók is megtalálják a számításaikat, a környék nincs tele kocsmákkal, de pár utcára ott a bulinegyed, pont arra jó, hogy bármikor haza lehet sétálni, és nem kell várni az éjszakai buszokra vagy a metróra.

veres_palne_u_kiado_lakas.JPG

A Veres Pálné utca környékbeli adottságát senkinek nem kell bemutatni, a Ferenciek tere, a Kálvin tér és a Vámház csarnok háromszögében fekszik, amit tetéz a Duna közelsége. Az utcában ritka gyöngyszemnek minősülnek azok a lakások, amik szintráépítéssel épültek a házakon, amiknek teraszuk is van, és amikben akár egy család is békésen elférne. Ilyen az alábbi 105 négyzetméteres, kiadó lakás, amiben két szoba és nappali van, két fürdőszoba áll rendelkezésre, és amihez 8 négyzetméter terasz tartozik. Páratlan kilátással a Gellérthegyre.

A lakás akár forgatási helyszínnek is alkalmas, hosszabb távra adják ki a négyszintes ház legtetején fekvő, igazán szép, teljesen új lakást. Minőségi alapanyagok, kényelmes élettér, világos, csöndes és biztonságos környék. Közel van az iskola, a metrómegálló és biciklivel-autóval egyaránt könnyen és gyorsan lehet ott közlekedni.

Kattintson a képre, ha igazán gyönyörű kiadó lakást szeretne látni!

Címkék: albérlet Veres Pállné utca kiadó lakások Belváros teraszos lakások Belváros