Zuglói panelből sosem elég!
2017.12.29. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Zuglói panelből sosem elég!

Széles a kínálat a Füredi lakótelepen és környékén panelekből, egyre nagyobb a szóródás árban, egyre több a szinte tökéletes állapotú, felújított lakás a panelprogram keretében leszigetelt házakban. Érdemes böngészni köztük, akár befektetésben gondolkozik az ember, akár saját részre keres.

Folytatódik a panelforradalom: az elmúlt évek felújítási programjai és az ingatlanárak emelkedése oda vezetett, hogy egyre népszerűbbek ezek a típusú lakások.

Bár a panelek négyzetméterárai is nőnek (országszerte), továbbra is olcsóbb megoldást kínálnak, mint a téglaépítésű ingatlanok.

A fővárosi paneldzsungelek egyik legkedveltebbje mindig is a zuglói Füredi lakótelep és az Örs vezér tér környéke volt. Kiváló a tömegközlekedés, számos felsőoktatási intézmény található erre és rengeteg a bevásárlási, szórakozási, ügyintézési lehetőség. (Elég csak a Sugár-Árkád-IKEA alkotta mesterhármasra gondolni.)

Szétnéztünk az igazán

  • jó állapotú,
  • legalább 50 négyzetméteres,
  • lifttel és
  • erkéllyel is rendelkező panelek között ezen a környéken.

A négyzetméterár 340 és 460 ezer forint körül szóródik.

Ezt az 55 négyzetméteres példányt 24,5 millió forintért kínálják az Örs vezér tér környékén. Az ingatlan 2. emeleti, felújított (Panelprogram keretében a ház is), gyönyörű, ízléses.

55_2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Közelben a Metropolitan Egyetem (korábban BKF), a CEU és a Budapesti Gazdasági Egyetem (korábban BGF) is. Ami a tömegközlekedést illeti, éjjel-nappal rengeteg a járat: M2-es metró, H8, H9-es hév, 44, 45, 167, 277-es buszok, 80, 81, 82-es trolik és 907, 908, 931-es éjszakai buszok megállói is a közelben találhatóak.

55_5.jpgKattints a képre még több fotóért!

22,9 millió forint az irányára ennek a 2+1 félszobás 68 négyzetméteres lakásnak. Ami a felszereltségét illeti: ablakos étkezőkonyhás, külön fürdős + wc-s, beépített loggiás, Déli tájolású, napfényes, parkra néző, műanyag thermoablakokkal, 2 parkettás szobával, a többi helyiségben járólappal.

68_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Ezt az 56 négyzetméteres panelt 21,9 millió forintért hirdetik most. Nagy ablakos konyha, parkra néző szobák, új lapradiátorok, biztonsági ajtó, tiszta, csendes, nyugodt ház. Jó ajánlat egy verhetetlen infrastruktúrájú környékről.

56_1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Címkék: lakás eladó eladó ingatlan négyzetméter Budapest Zugló XIV. kerület otthontérkép Örs vezér tere Füredi úti lakótelep zuglói panel