Csillog-villog a tatabányai ingatlankínálat
2017.12.29. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Csillog-villog a tatabányai ingatlankínálat

Négyszáz négyzetméteres, egyedi bútorokkal, porcelángerendás tetővel rendelkező villát, de káprázatos kialakítású ikerház felet is találtunk Tatabányán, ahol otthonra talál az ember. Az ország egyik legdinamikusabban fejlődő városa egyre több munkahellyel, Bécstől, Budapesttől és a Balatontól is ideális távolságban várja új lakóit.

A Gerecse és a Vértes közötti völgyben fekvő Tatabánya az ország egyik legdinamikusabban fejlődő városa egyre több munkahellyel, ráadásul rendkívül kedvező elhelyezkedéssel (rövid időn belül elérhető a városból vagy a környékbeli településekről Budapest, Győr, Bécs és a Balaton is).

Tatabánya nem csak Komárom-Esztergom megye székhelye, hanem megyei, regionális és országos forgalmi csomópont is. Korántsem ezért ideális lakhely azonban, hanem inkább pezsgő kulturális életének (színtársulatának, a fesztiváloknak és más helyi rendezvényeknek), sportpályáinak és klubjainak köszönhetően. Az önkormányzat a helyi cégekkel karöltve 2015 óta működteti a „Tatabánya, Ahol Otthonra Találsz” (TAOT) programot.

Nézzük, milyen otthonra találhat, aki jó állapotú családi házat keresgél errefelé a különböző árkategóriákban!

Villaimádóknak itt van például ez a közel 400 négyzetméteres, 5 szobás ingatlan Tatabánya szívében 59,9 millió forintos irányáron.

villa1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Az extrák között szerepelnek egyedi bútorok, gránitlap burkolatok és egy mediterrán jellegű fürdő is.  A tetőszerkezet egyedi porcelángerendából készült.

villa2.jpgKattints a képre még több fotóért!

A ház homlokzati fala kisebb felújítást igényel, ami már a leendő tulajdonos feladata lesz saját igényei szerint.

Aki méretben és árban is kisebbre vágyik, annak érdemes elgondolkodnia ezen a 145 négyzetméter alapterületű, 26,3 millió forintért kínált 4 és félszobás, gyönyörűen felújított családi házon.

felsogall2.jpgKattints a képre még több fotóért!

A térkövezett udvaron garázs és fedett gépkocsi-beálló is található. A pihenésre ideális kertből a hegyre nyílik csodás kilátás.

Ajánljuk még ezt a Panoráma lakóparkban található ikerház felet is 39,9 millió forintért.

panorama3.jpgKattints a képre még több fotóért!

A közel 500 négyzetméteres kertben található téliesített, nagyméretű terasz egész évben a ház szerves részét képezi. Akad még az extrák között dupla garázs, mosókonyha és egy nagyméretű fürdőszoba is, gőzkabinnal felszerelve.

panorama2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Címkék: tatabánya exkluzív luxus eladó vidék panoráma családi ház eladó ház eladó ingatlan négyzetméter otthontérkép