Ezt kapod ma 10 millió alatt Budapesten!
2017.12.11. 06:00 I csorbazs

Ezt kapod ma 10 millió alatt Budapesten!

10 millió forint alatt lakást keresni nem kis vakmerőség, előfordulhat azonban eddig nyújtózkodhat az ember. Mai bejegyzésünkben olyan budapesti lakásokat hozunk nektek, amik beleférnek ebben a költségkeretbe. Nem kell csodát várni, kicsik lesznek, nem túl jó állapotúak, de legalább kedvező árfekvésűek.

A jelenlegi lakáspiaci körülmények között egy 10 millió forintos ingatlan a szuperolcsó kategóriába tartozik. Ha ennyiért látunk eladó lakást, akkor fokozottan legyünk elővigyázatosak, egyrészt azért, mert sokszor a hirdetésekben megadott alacsony árral palizzák be a gyanútlan nézelődőket a csalók, másrészt pedig, ha valami ennyire a piaci ár alatt árulnak, azzal komoly bibi is lehet. 

Persze nem kell mindig a legrosszabbra gondolni, a maga kategóriájában itt is kifoghatunk jó vételeket, például olyat ami jobb helyen van, de felújításra szorul, vagy éppen szép állapotú, csak a külső kerületben. Lássuk, miket találtunk az Otthontérkép adatbázisában! 

Felújított ingatlan 30 percre a belvárostól

Habár a "lakásnak kialakított" szóösszetétel enged némi turpisságra következtetni, azért mégis megmutatjuk nektek ezt a 27 négyzetméteres, világos ingatlant, ami az Ecseri úti metrómegállótól 10 perce található.

xx_kerulet.jpg

 

VIII. kerületi kislakás

A Teleki tér a főváros egyik nagy léptékkel fejlődő területe. Itt található ez az új lakóra váró 39 négyzetméteres lakás is. Jó hír: 9,5 MFt-ért hirdetik és aránylag jó helyen van, rossz hír: teljes felújításra szorul.

teleki_ter.jpg

 

Osztatlan közös tulajdon Kossuthfalván

A XX. kerületben vár új lakóra ez a 29 négyzetméteres utcai bejáratú kis garzon, mely a hirdető leírása szerint az ingatlan jó állapotú.

kossuthfalva.jpg

 

Orczy úti apróság

A VIII. kerültben, az Orczy úton található ez a kis garzon egy tégla építésű, jó állapotú ház második emeletén. A lakás ugyan átalakításra szorul, fenntartási költsége azonban igen kedvező.

orczy_ut.jpg

 

24 négyzetméter a Baross utca végén

A Baross utca 122. szám alatt eladó ez a mindössze 24 négyzetméter alapterületű ingatlan. Hatalmas előnye, hogy plusz 7 négyzetméter állógaléria is van benne. A lakás egy belső kertre néz és terasz is tartozik hozzá.

baross_utca.jpg

 

Címkék: kislakás garzonlakás belvárosi lakások felújítandó budai lakások