Szétnéztünk Szolnokon és kellemesen meglepődtünk
2017.11.09. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Szétnéztünk Szolnokon és kellemesen meglepődtünk

Tavaly a kínálati négyzetméterár átlagosan 184 ezer forint volt Szolnokon, és 2016 folyamán összesen 1656 bűneset történt a városban. Szétnéztünk az igazán igényes, eladó családi házak között, és gyönyörű ingatlanokat találtunk.

Jász-Nagykun-Szolnok megye székhelye sok különlegességet tartogat az ide vágyóknak. Nem csak a Tisza és az Alföld kölcsönöz utánozhatatlan bájt a környéknek, de egyre több a kulturális és szórakoztató program, a céges és infrastrukturális fejlesztés is, ami bizony érezteti hatását a mindennapokban is. Az életszínvonal és a lakhatási körülmények is javulnak – legalábbis ami a jó minőségű, igényes családi házak kínálatát illeti mindenképpen.

De nézzük előbb, hogy milyen errefelé az általános ingatlanpiai és a biztonsági helyzet!

Tavaly a kínálati négyzetméterár átlagosan 184 ezer forint volt Szolnokon, és 2016 folyamán összesen 1656 bűneset történt a városban. Hogy melyek a legfertőzöttebb utcák és városrészek, arról az Otthontérkép vonatkozó funkciójának segítségével tájékozódhatunk. A bűntérkép a hivatalos rendőrségi statisztikákon alapszik, így jó iránymutató ingatlanvásárlás előtt.

Íme, néhány különlegesen szép, éppen eladó családi ház!

szegfu5.jpgKattints a képre még több fotóért!

Ez a 36,9 millióra tartott 142 négyzetméter alapterületű ingatlan a Szegfű utcában kétszintes és felújított.

szegfu1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Öt + egy félszoba, fűtött garázs, kövezett kocsi beálló, fedett terasz, meghitt nyugalmat árasztó, árnyas gyümölcsfákkal és örökzöldekkel szegélyezett kert.

szegfu2.jpgKattints a képre még több fotóért!

Igazán hangulatos.

A Zsálya utcában egy közel 200 négyzetméter alapterületű ház várja új lakóit. 880 négyzetméteres parkosított sarki telek, délkeleti fekvés, teraszra nyíló, üvegfalú nappali, a tetőtérben pedig társalgó galéria. Az ingatlan irányára 38 millió forint.

zslya1.jpgKattints a képre még több fotóért!

A Zrínyi utcában vállalkozásra is alkalmas kialakítású, 240 négyzetméteres ház is eladó. Az ingatlan felújított, 42 millió forintért kínálják. Rendelkezik édesipari termékek előállításához szükséges gépekkel, helyiséggel és engedéllyel is.

zrinyi1.jpgKattints a képre még több fotóért!

Három bejárata van, így akár két generáció is kényelmesen élhet itt együtt. A duplatelken fekvő ház L-alakú, ráadásul gyakorlatilag a belvárosban.

 

Címkék: eladó vidék eladó ház négyzetméter Szolnok otthontérkép bűntérkép