Még egy kerület, ahol lesz jó bringaút
Négyzetméter
2017.10.26. 06:00 I galerika

Még egy kerület, ahol lesz jó bringaút

Úgy látszik, Budapesten több kerület is fontosnak tartja a kerékpárutak, vagy az ezekhez kapcsolódó szolgáltatások fejlesztését. Sorozatunk előző részében megnéztük, hogyan fejlesztené a XVI. kerület a két éve átadott Szilasmenti bicikliutat, most lássuk, mit tervez a XVII. kerület.

fejlesztesek-16ker1.JPG

Kép forrása: budapestdialog.hu

A XVII. kerület két projekttel is indult a 2016-os TÉR_KÖZ pályázaton. Az egyik a XVI. kerület ikerprojektjének is mondható, hiszen szintén a Naplás-tóhoz tervez egy bringautat a Naplás út mentén, ami így a Szilasmenti bicikliutat és az uniós projektből fejleszteni tervezett Rákos-patak menti kerékpárutat kötné össze. És egy street workout parkkal, valamint egy KRESZ pályával is kiegészülne a Rákos-patak melletti önkormányzati telken. Nézzük, milyen ingatlanokat találunk a környéken!

fejlesztesek-17ker2.jpg

Bár a környék átlagárához képest magas, a belvárosi árakhoz képest még mindig kedvező a négyzetméterára ennek a kétszintes családi háznak a Petri utcában. Ezért az árért ráadásul egy két éve teljes körűen felújított 5 és fél szobás házat kapunk.

fejlesztesek-17ker3.jpg

Még több képért kattintson a fotóra!

Lényegesen magasabb az átlagára ennek az új építésű ikerháznak, melynek árában mindkét lakás benne foglaltatik. A válaszfalak még nem készültek el, így az elosztás és a burkolatok is választhatóak.

fejlesztesek-17ker4.jpg

Még több képért kattintson a fotóra!

Ezt a XX. utcai családi házat azonban már áron alul kínálják. Az épület a 2000-es évek elején nyerte el mai formáját és azon felül, hogy külső homlokzati szigetelést és új nyílászárókat kapott, valamint vezetékeit s kicserélték, olyan extrákkal is rendelkezik, mint a számítógép vezérelt Buderus kazán, a szolár előkészítés hőcserélős tartállyal vagy a minőségi tömörfa konyhabútor.

fejlesztesek-17ker5.jpg

Még több képért kattintson a fotóra!

A másik projektben Rákoshegy szimbólumának, a víztoronynak az állagmegóvását tűzte ki célul az önkormányzat oly módon, hogy a víztorony mellé egy új közösségi ház is épülne. Szerették volna helyrehozni a Szent István téri parkot, és a Kép utca, Szilárd utca, Ady Endre utcákban is felújították volna a parkolókat, de ez utóbbi két terv nem kapott támogatást. Lássuk, milyen lakásokat találunk a környéken!

fejlesztesek-17ker6.jpg

Jóval az átlagár felett kínálják ezt a villa jellegű családi házat az Ady Endre utcában. A szépen felújított ház nappali + hall + 3 hálószoba + dolgozószobával, 2 garázzsal és egy szépen parkosított kerttel is rendelkezik.

fejlesztesek-17ker7.jpg

Még több képért kattintson a fotóra!

Valamivel olcsóbban, de még mindig az átlag négyzetméterár felett kínálják ezt a 2 és fél szobás lakást, mely egy kétszintes családi ház felső szintjén került kialakításra. A lakás külön bejárattal és külön elkerített kertrésszel, valamint egy szép terasszal is rendelkezik.

fejlesztesek-17ker8.jpg

Még több képért kattintson a fotóra!

Azért átlagár alatt is lehet ingatlanokat találni a környéken. Ezt a kétszintes, két külön bejáratú lakással rendelkező családi házat például már baráti áron meg lehet vásárolni. A Melczer utcai házhoz hatalmas, egyelőre még kihasználatlan telek is tartozik.

fejlesztesek-17ker9.jpg

Még több képért kattintson a fotóra!

 

 

A legjobb ingatlanok magánszemélyektől (X)

Címkék: fejlesztések kerékpárút lakásvásárlás lakáskiadás eladó ház víztorony városrehabilitáció eladó ingatlan négyzetméter eladó lakás közösségi ház Szilas-patak XVII. kerület Rákos-patak