Ingatlankeresésben már a nemzetközi élvonalban vagyunk
2017.10.24. 06:00 I MeNa

Ingatlankeresésben már a nemzetközi élvonalban vagyunk

Felhasználóbarát felületek, hasznos funkciók és modern köntös jellemzik a most megújult Otthontérkép.hu-t, Magyarország egyik vezető lakóingatlan kereső portálját, amelyen immár sokkal gyorsabban és célzottan lehet eljutni a keresett eladó vagy kiadó ingatlanhoz.

Üsd be, hogy otthontérkép.hu és nagyon meglepődsz: teljesen megújult a hazai piac meghatározó ingatlankereső oldalának desktop verziója. Sok megoldás segít abban, hogy gyorsabban megtaláld a keresett lakást vagy házat, hogy leszűrd a szóba jöhető ingatlanokat és sok hasznos információt szerezz az értékesítéshez. A megújított keresővel úgy kereshetsz az ingatlanok között és a leírásokban, mintha az Otthontérkép egy saját Google keresőt használna. Meg lehet adni több kerületet, várost vagy akár városrészt is, illetve egyéb tulajdonságokat (pl. építőanyag), vagy kulcsszavakat is (pl. szauna), amit a hirdetések leírásában keres a rendszer. Ahogy a megújult portál szlogenje is mondja, sosem volt még ilyen egyszerű ingatlant keresni!

ot_osztottnezet.PNG

Letisztult, modern az új design, a képernyőn informatív nézetekkel tarkított, profi térképeket lehet böngészni. A tapasztalatok azt mutatták, hogy a keresők először a lista oldalról tájékozódnak, majd szeretnék a találatokat a térképen is megnézni – ennek megfelelően készült el az új oldalszerkezet. A legnagyobb újítás, hogy a találati oldalra jutva egyetlen képernyőn látjuk a leszűrt ingatlanok képeit és fontos adatait, illetve mellette az odaillő térképet a környék áraival.

A nézetek segítségével láthatjuk az adott környék vagy utca jelenlegi kínálati árait, a közeli szolgáltatásokat, az albérleti árakat és a bűnözési adatokat. Mindezeket akár több évre visszamenőleg is.

ot_cimlap.PNG

A portált üzemeltető szakértők beépítették meglévő ingatlanpiaci tapasztalataikat, tudásukat. A megújult oldal már tükrözi a felhasználók hasznos észrevételeit, javaslatait is. Sőt! Az egyes felhasználók még hatékonyabban tudnak keresni, mert a rendszer – az adott felhasználó korábbi böngészési előzményeit figyelve - csak olyan ingatlanokat ajánl, amelyek nagy valószínűséggel érdekelni fogják.

Az otthontérkép.hu mögötti szakmai csapat a mobil verzió megújítását követően hasonló újításokat tervez a legnagyobb hazai áttöltő oldalon, az ingatlantajolo.hu-n is. A lakóingatlan piac mellett további fejlesztéseket hajt végre a legnépszerűbb irodapiaci hirdetési felület, az irodahaz.info, valamint az ipari ingatlanokra összpontosító, piacvezető raktar.info oldalon is.

 

Címkék: lakáskeresés otthontérkép ingatlantájoló irodaház.info raktar.info