Csömörön van az idei terasz bajnokság győztese
2017.10.03. 05:00 I MeNa

Csömörön van az idei terasz bajnokság győztese

Csodás házak, hatalmas telkek, ez a kép tárul elénk, ha észak-keletre a XVI. kerületből átlépjük a városhatárt. Ez a csömöri luxus villa páratlan lehetőséget kínál azoknak, akik a város zaját szeretnék maguk mögött hagyni! És még azt is elmondhatja: megnyerte az idei teraszbajnokságot.

Csömör zsákfalu lévén átmenő forgalommal nem rendelkezik, ennek ellenére közlkedési szempontból olyan, mintha a fővárosban laknánk. A háztól a belváros 20 perc alatt elérhető, az Örs vezér tere 25 perc, a ház mellett lévő buszmegállóból indulva.

cso_mo_r_elado_ha_z_gacso_ha_z_ingatlan_2.jpg

Megnézem!

A ház három szintjén összesen 11 szoba található, mindegyike teljesen felszerelt, exkluzív bútorokkal berendezett. A  szinteket személyszállító lift köti össze, így akadálymentes az épület.

A rezidencia egyik különlegessége, hogy négy, gyakorlatilag különálló 100-130 m2-es lakássá szeparálható. Az első szinten lévő lakás szülői hálóval, gyerek- és vendégszobával, fürdőszobával és mosdóval rendelkezik. A másik lakásban két hálószoba található, ezen felül két fürdőszoba és külön vedégmosdó kapott helyet. Mindkét lakrészhez tartozik konyha és saját bejáratú nappali is. A közlekedőben az átgondolt kialakítás miatt beépített szekrény található.

cso_mo_r_elado_ha_z_gacso_ha_z_ingatlan_3.jpg

Megnézem!

A második szinten lévő lakás egyikében, egy könyvtárszobává alakított nappali szolgál közösségi, kulturális térként, mellette két hálószoba és kádas fürdőszoba várja a lazítani vágyókat. A mellette kialakított lakás egy hálóból, nappaliból és fürdőszobából áll. A felső szinten lévő lakásokhoz még konyha kialakítására van szükség.

cso_mo_r_elado_ha_z_gacso_ha_z_ingatlan_7.jpg

Megnézem!

A minőségi burkolatok, exkluzív igényeket kiszolgáló kialalkítás mellett természetesen a környezet páratlan előnyeit is maximálisan élvezheti, aki ezt a házat választja otthonául.

A rezidencia a Gödöllői- hegység dombocskái egyikén épült, így az első szint lakásai előtt egy 60m2-es teraszról láthatjuk be egész Budapestet. A második emelet teraszáról teljes körpanoráma tárul a szemünk elé, beláthatjuk az egész Budai Várnegyedet. Képzeljük el, milyen érzés lehet a barátainkkal egy kellemes nyári estén, a teraszon ülve gyönyörködni a kivilágított fővárosban!

cso_mo_r_elado_luxus_ingatlan_gacso_ha_z.jpg

Megnézem!

Természetesen, a ház padlástere is beépíthető! A ház elsősorban egyben eladó, vagy két lakásként, ugyanis így már teljesen szét van választva. Ára is nagyon kedvező, hiszen az átlagnál kicsit alacsonyabb, 222 ezer Ft/m2-ért juthatunk a villához.

Ha befektetőként gondolkodunk, akkor az elhelyezkedés, a ház kialakítása egyaránt adott ahhoz, hogy egy színvonalas oktatóközpontot, vendégházat, irodát vagy magánkórházat hozzunk létre itt.

 

 

Címkék: terasz építés eladó házak Csömör villák Csömör luxus villa Csömör