Az elmúlt hét legszebb ingatlanjai
2017.09.14. 09:15 I Stickytree

Az elmúlt hét legszebb ingatlanjai

Az Otthontérkép sorozatában összegyűjtöttük nektek az előző hét legszebb és legjobb eladó otthonait. A válogatás alapját a képek minősége, a lakások egyedi hangulata és a megosztott információk pontossága adta. A gyűjteménybe tehát azoknak van esélye bekerülni, akik igazán szép fotókkal és hasznos leírással töltik fel eladó ingatlanjukat.

Íme, az elmúlt hét legjobb eladó otthonai!

XI. kerületi felújított garzon 

4 emeletes társasházban találjuk ezt a 42 m2-es, második emeleti lakást. Az ingatlan szépen felújított és ízlésesen berendezett. Közlekedés szempontjából kiváló a környék, az Allee közelében található társasházhoz ugyanis sétatávolságra található  több villamos megállóhelye és a 4-es metró is. Az ingatlan 28,99 millió forintba kerül.

cs1.jpg

 

Újszerű téglaház Herceghalomban

Budapesttől alig néhány km-re, Herceghalomban eladó egy 57 m2-es, 2 szobás szuper lakás, zöld környezetben. A lakáshoz tartozik több beépített bútor is, amit tartalmaz a 24,9 millió forintos ár. 

cs2.jpg

 

Panorámás lakás a II. kerületben

II. kerületi,  31 m2-es, egy szobás ingatlan várja új tulajdonosait az Árpád fejedelem útján. A lakás teljesen felújított, és az erkélyről csodás dunai panoráma tárul elénk. Az ingatlan hirdetési ára 25,9 millió forint.

cs3.jpg

 

3 szobás újszerű lakás Óbudán 

Óbudán árulják ezt a 82 m2-es penthouse lakást, ami a vízparti társasház legfelső emeletén található. A lakás a Nánási-kert lakóparkban helyezkedik el, és ősfás parkkal van körülvéve. Az ingatlanhoz tartozik egy 95 m2-es terasz is. Mindezért 82 millió forintot kell majd fizetni az tulajnak.cs4.jpg

 

Felújított lakás Újlakon

59 m2-es, 2 szobás lakás eladó a II. kerületben, a Nagyszombat utcában. A 3. emeleti lakás a képek alapján eléggé egyben van, igaz, ezért meg is kérik az árát, 36 millió forintért hirdetik.

cs5.jpg

Ha szeretnéd ajánlani te is a lakásod a válogatásunkba, akkor küldd el a hirdetésed üzenetben a Facebook oldalunknak!