Egyedi luxus: loft lakások a Rómain
Eladó/kiadó
2017.09.12. 13:48 I TothGeza78

Egyedi luxus: loft lakások a Rómain

Különleges, Duna-part közeli, árvíztől mégis jól védett helyen épül év végéig öt álomotthon a Római parton. Megmutatjuk, milyenek ezek és merre találhatók.

A Római part hangulata az elmúlt időszakban évről évre egyre jobb, kellemesebb lett. A sportos életmódot kedvelő fiatal családok számára igazi gyöngyszem ez a környék: a Nánási úttól a Duna mindössze néhány percnyi sétára van, ahol futók, biciklizők, evezősök és a parton sétálgatók már nem csak egy szép, gondozott vízparti parkkal találkoznak, hanem éttermek, illetve szabadidős programok várják őket, közel sem csak nyáron. Ettől a csodálatos Duna parti helyszíntől mindössze ötpercnyi sétára egy ötlakásos luxus-loft ház épül.

loftlakas_greenhomes.jpg

Különlegessége, hogy nem csupán 3,8-4 méteres belmagasságúak a lakások, ám egyúttal egyszintesek is. Az építés során a ma elérhető legkorszerűbb minőségi „összetevőket” használják fel: egyedi 3 rétegű alumínium nyílászárókat, kiváló minőségű, mégis alapáron választható burkolatokat, okosotthon rendszereket – tehát ez egy főváros-szerte ritkaságszámba menő projekt. Az építészeti tervtanács nagy örömmel is fogadta a koncepciót, mely fantáziadús és kreatív megoldást kínált e régi csónaképítő és javító műhely egyedi luxus társasházzá alakítására.

loftlakas_romai_kivulrol.jpg

A tervből ráadásul nem a távoli jövőben, hanem már 2017 végére valóság lesz, hiszen ősszel már a belső munkálatok zajlanak. Ha itt nézünk magunknak lakást, bizonyosan tehetős szomszédaink lesznek, hiszen nem egy-két szobás lakásokról, hanem öt darab nettó csaknem 150 négyzetméteres presztízs otthonról van szó. Ezek mindegyikéhez ráadásul garázs, 36 nm-es tetőkert, továbbá 350 négyzetméternyi saját kert is tartozik. A magas szintű igényeket intelligens, mobiltelefonról történő vezérléssel elégítik ki. Azaz lesz távoli kapunyitás, világítás-vezérlés és hasonlók.
Ha mindez nem lenne elég, akkor érdemes elmondani, hogy a Római part újabb épületeinek egy jó részével szemben, ez a ház nem árterületre, hanem a Nánási úti védőgát másik, árvíztől a mobilgát nélkül is kiválóan védett oldalára kerül. Ez nem csupán a biztonság és a nyugalom miatt lényeges, hanem azért is, mert az ingatlan így nem üdülőnek minősül, hanem lakásnak, azaz bankok által teljeskörűen már ma is hitelezhető, illetve üdülőhelyi adót sem kell fizetni utánuk.

 

Címkék: exkluzív lakás luxus panoráma zöldövezet kiadó lakás eladó lakás újépítésű lakás Budapest Római part otthontérkép budapesti lakások eladó/kiadó kiadó budapesti lakások loft lakás luxus lakások Budapest III kerület eladó budapesti lakások budapesti eladó lakások Budapest III kerületi lakások Római parti lakások újépítésű loft lakások