Az elmúlt hét legszebb eladó lakásai
2017.08.30. 06:00 I Stickytree

Az elmúlt hét legszebb eladó lakásai

Az Otthontérkép sorozatában összegyűjtöttük nektek az előző hét legszebb és legjobb eladó otthonait. A válogatás alapját a képek minősége, a lakások egyedi hangulata és a megosztott információk pontossága adta. A gyűjteménybe tehát azoknak van esélye bekerülni, akik igazán szép fotókkal és hasznos leírással töltik fel eladó ingatlanjukat.

Íme, az elmúlt hét legjobb eladó otthonai!

Elbűvölő gerendaház Csobánkán

Önmagában megérne egy blogposztot ez a 2009-ben épült csodálatos gerendaház, amitől most tulajdonosa megválni kényszerül. A ház talajszondás hőszivattyús rendszerrel, fan-coilokkal, termofloc szigeteléssel épült, ezért passzívház rezsivel működik. A panorámás, 192 m2-es, 5 szobás ház ára 66,5 millió forint.

csobanka.jpg

 

Egy szobás kis lakás a XX. kerületben

A Duna közelében találjuk ezt a 36 m2-es, 1 szobás magasföldszinti lakást. A lakás felújított állapotban van, és egy rendezett 3 emeletes társasházban található. Mindent egybevéve az ára ideálisnak tűnik, 17,99 millió forint.

cs2.jpg

 

4 szobás lakás a XIII. kerületben

1900-as évek elején épült liftes házban, 4. emeleti 122 m2-es, 4 szobás lakás várja új tulajdonosait. Az ingatlan nem régen volt felújítva, és jelenleg lakberendező által összeválogatott bútorok kaptak helyet benne. Az lakás hirdetési ára 110 millió forint, ami tartalmazza a konyhabotúrt, a légkondit és a beépített szekrényeket, a többi berendezeési tárgy egyéni megállapodás alapján vásárolható meg.

cs3_1.jpg

 

2 szobás felújított lakás a Váci utcában

Prémium minőségben felújított 55 m2-es, 2 szobás, utcára néző lakást kínálnak eladásra az V. kerület egyik legnépszerűbb területén, a Váci utcában. Az ingatlan vételára meglehetősen magas, 89 millió forint, ami egyébként tartalmazza az összes bútort, ami a képeken látható.

cs4.jpg

 

Hollywoodi életérzés Budaörsön

Díjnyertes, panorámás luxusvillát kínál eladásra a tulajdonosa Budapest vonzáskörzetében. A leírás alapján a nem mindennapi ház gyakran szolgál TV-s és filmes produkciók helyszínéül, amit a képeket elnézve meg tudunk érteni. Az 5+2 szobás, 325 m2-es ház 245 millió forintba kerül, bár a hirdető szerint készpénzes fizetés esetén van benne alku is.

cs5.jpg

Ha szeretnéd ajánlani te is a lakásod a válogatásunkba, akkor küldd el a hirdetésed üzenetben a Facebook oldalunknak!