Jó vicc az ingatlan 5 millió alatt
2017.06.12. 06:00 I Törpilla von Gödöllő

Jó vicc az ingatlan 5 millió alatt

Elmúltak azok az évek, amikor néhány millió forintért egy viszonylag jó fekvéssel rendelkező kisebb panelt vagy egy körúthoz közeli garzont is vásárolhatott az ember. Rákerestünk, mit kaphatunk most 5 millióért. Sok mindent ugyan nem, de garázst és stílusos mini nyaralót igen.

Szívhatják a fogukat azok, akik szeretnék ingatlanba fektetni néhány millió forintnyi spórolt pénzüket, de a válság alatt azt gondolták, egy aprócska lakás valószínűleg nem vagy csak nagy sokára térül meg, ezért nem érdemes beleölni – és benne lekötve tartani – a pénzt.

Lekérdeztük az Otthontérkép adatbázisát, mit kaphatunk most 5 millió forint alatt Budapesten és az agglomerációnak számító településeken.

corvin_1.jpg

Kattints a képre, hogy megtudd, mit vehetsz itt 5 millió alatt!

Nem, a Corvin Filmpalotát biztosan nem. Egy teremgarázst a József, a Ferenc körút és az Üllői út találkozásánál egy új építésű társasház -2 szintjén viszont igen.

Lakást, házat 5 millió forint alatt – leszámítva az eladó önkormányzati bérleti jogokat – ugyanakkor egész Budapest területén nem találtunk.

Ennek a 24 négyzetméteres taksonyi nyaralónak a gazdája azonban meglátásunk szerint bizakodhat. Nem kizárt, hogy végül még neki kell menekülnie a rohamozó vevőjelöltek elől, hiszen az ingatlan bájos, szépen karban tartott, ötletes elrendezésű. 4,4 millió forintért 50 négyzetméternyi erdővel, 5 percre a kis-Dunától különösen.

csini_nyaralo.jpg

Kattints a képre még több képért a bájos kis faházról!

A többiek pedig, akik ebben az árkategóriában szeretnének értékelhető minőségű ingatlant vásárolni Budapest környékén, talán várják meg a következő gazdasági világválságot.

detroit.jpg

Detroit 2009-2013 Forrás: Pinterest

 

Címkék: budapest olcsó nyaraló garzon eladó lakás kislakás