Felpörögnek a kertvárosi beruházások
2017.05.22. 09:17 I MeNa

Felpörögnek a kertvárosi beruházások

Még ha mindenünk meg is van a komfortos, teljes élethez, pár alapvető feltétel szinte mindig hiányzik az elégedettséghez: az idő és a nyugalom egészen biztosan; és mivel ezekből van a legkevesebb, ezeket értékeljük a legtöbbre. Persze, tudjuk, hogy arra van időnk, amire akarjuk, de azért nem árt, ha nem kell minden fontos és kényelmes dologért napi szinten harcolni az idővel, magunkkal, az elemekkel, és egyéb tennivalóinkkal. 

Ha az ingázás az otthon és a munkahely között órákat vesz el a napból, az mindig a saját és a családunk kárára történik, hiszen a munkahelyről nem tudunk rendszeresen előbb eljönni, csak hogy elég idő jusson a szeretteinkre is a napból. Ha a hétvégén órákig kocsikázunk, majd ülünk a dugóban, hogy egy kis friss levegőt is szívjunk pár óra erejéig, az is kevéssé éri meg akár a bosszúság, akár idő-és pénztakarékossági oldalról szemlélve.   

A különböző fitnesz-témájú oldalak élő lelkiismeretként gyötörnek, hogy nincs kifogás a mozgásra, de sajnos nagyon jól tudjuk, hogy van; igazából csak a sorrendjüket nem sikerül elsőre eldönteni: a gyerek házija, a túlóra, a párunkkal néhány nyugodtan eltöltött órácska –legalább pár hetente -, a baráti kapcsolatok ápolása, vagy csak szimplán néhány óra nyugalomban, kettesben magunkkal. Már a gondolat is fáj, amint elképzeljük a legközelebbi futópálya vagy edzőterem felé vezető utat, időt, energiát… Arról nem is szólva, hogy egyáltalán nem biztos, hogy a legegészségesebb körülmények között próbáljuk a tüdőnket tágítani.

Sok szempont gyűlik össze az időtakarékosság és a nyugalmas mindennapok mellett, a kulturált, élhető és lehetőleg zöld lakókörnyezetről, illetve a szomszédokról nem is szóltunk.

Három olyan új fejlesztésű ingatlanegyüttest is találtunk, amik ezeknek a szempontoknak mind megfelelnek és ahol elérhető áron kínál lakásokat a fejlesztő.

terrace_residence_-2.jpg

Életkép a Madárhegyen

Madárhegyen, mesés zöld környezetben található a Terrace Residence. A földszinti lakások kertkapcsolatosak, aki pedig az emeleten lakik, tágas teraszon nevelheti növényeit. A lakóparkban üzletek és több óvoda, iskola is található, ami jót tesz a munka előtti és utáni időbeosztásunknak, így hazafele már csak egy célállomásunk lesz! 

sasad_hill_2.jpg

Így néz majd ki a Sasad Resort egyik bejárata

A Rupp-hegy természetvédelmi terület közelében épülő Sasad Resortban élni olyan, mintha távol a várostól egy csendes hegyi elvonuláson lennénk minden nap – mindössze negyed órás metróútnyira a belvárostól. A tágas, igazán szellős beépítésű, panorámás terület egy 8000 nm-es saját élménypark kínál számtalan sport és szabadidős tevékenységet, és a gyerekeinket is biztonságban tudhatjuk, hiszen a parkot csak a lakók használhatják.

Ha Buda messze esik, de mégis igényes környékben és zöldben gondolkozunk, akkor Zugló a megoldás. A kerületben még pár évvel ezelőtt az új építésű lakásárak együtt mozogtak a XIII. kerületi árakkal, de jelenleg azoktól elmaradnak, így szakértők szerint jelentősebb felértékelődésre számíthatunk.

thermal_zuglo_1.jpg

A Thermal Zuglo újabb ütemének látványterve

Zuglóban egyszerre élünk a zöldben és a városban, ráadásul a Thermal Zugló esetében a szemben lévő Paskál Fürdő egész évben valódi wellness-élményt biztosít. A Rákos patak mentén bicikliút és futásra csábító sétány húzódik, a házakban pedig hatalmas teraszok szolgálják a kényelmünket, a portaszolgálat pedig a teljes biztonságot.

A cikk megjelenését támogatta a Cordia.

Címkék: Madárhegy eladó lakások Cordia Sasad Resort Thermal Zuglo2