Mennyi?? Lakást Pesten 13 millióért?
2017.05.13. 06:00 I csorbazs

Mennyi?? Lakást Pesten 13 millióért?

A budapesti lakásárak alakulása az elmúlt években központi témává nőtt. Hírek tömegei jelentek meg arról, hogy mennyire elszálltak a fővárosban az árak. Sajnos vagy nem, de ez valóban realitás. Van azonban egy jó hírünk, még mindig lehet megfizethető otthonokra bukkanni! Mutatunk párat!

Egy lakás ára elképesztően sok tényező függvénye. Sokan esnek abba a hibába, hogy egymással szomszédos ingatlanokat hasonlítgatnak össze, mondván, hogy ha egy épületen belül, azonos emeleten helyezkednek el, akkor biztos az áruk is azonos. Valóban, van ebben igazság, viszont veszélyes lenne ezt egy az egyben elfogadni. Olyan ez, mintha egy bizonyos márkájú és évjáratú autót szeretnénk venni: ott sem garantált, hogy minden esetben ugyanabba az árba futunk bele, hiszen lehet, hogy az egyik egy agyonhasznált, a másik viszont patikaállapotú. 

Valahogy így van ez a lakásoknál is! Ha egy ingatlannal nem törődnek, nem fejlesztgetik, újítgatják, akkor bizony nem kérhetnek el érte annyit, mint egy karban tartott, gondozott otthonért. 

Ha valaki alacsonyabb áron szeretne vásárolni, akkor sok kompromisszumot kell kötnie, ez azonban adott esetben jó üzlet lehet. A felújításra szoruló otthonok ugyanis a vételáron felül kiadásokat igényelnek, viszont így a leendő tulajdonos kedvére alakíthatja majd a a lakást, ráadásul még a későbbi eladásnál is jól járhat.

Íme néhány lakás, amikből remek kis kuckókat lehetne varázsolni!

Kétszobás lakás Józsefvárosban

jozsefvaros_elado_lakas_1.jpg

 

XIV. kerületi lehetőség

xiv_kerulet.jpg

 

Csepeli kétszobás

csepel.jpg

 

77 négyzetméter és nincs 13 millió

baross.jpg 

 

Címkék: zuglói panel eladó olcsó lakások Budapest eladó csepeli lakások zuglói tégla lakások eladó tégla lakás Józsefváros