Ingyenes szakmai tanácsok a Lakásbörzén
2017.05.10. 07:00 I MeNa

Ingyenes szakmai tanácsok a Lakásbörzén

Gyorsan hasznosítható, valódi eredményt hozó, ingyenes tanácsokat kaphat, ha május második hétvégéjén kimegy a tavaszi Lakásbörzére, a Lurdy házba, ahol nagy standdal jelen lesz az Otthontérkép és az Ingatlantájoló is.

Látogassunk ki május második hétvégéjén a 3 napos ingyenes Lakásbörze rendezvényre a budapesti Lurdy Házba, ahol mintegy 100 ezer fővárosi, agglomerációs és vidéki ingatlanról kaphat első kézből információkat. Felteheti a legfontosabb kérdéseit az ingatlan adás-vételével kapcsolatban, az alaprajzokról, az elhelyezkedésről, a különféle fizetési módozatokról és garanciákról, minderről szakmai választ fog kapni a szakértőktől.

rs_haz_-1.jpg

Több új építésű beruházás is bemutatkozik az eseményen a leendő tulajdonosoknak, így, ha új lakás vásárlását fontolgatja, megtalálhatja a számításait. Azok érdeklődését is biztosan felkelti majd a rendezvény, akik a jelenlegi kedvező körülményeket kihasználva befektetési szándékkal kívánnak ingatlant venni.

Pénteken és szombaton - térítésmentesen - juthat információkhoz az ingatlan adásvételével kapcsolatban, az alaprajzokról, az építkezések elhelyezkedésről, a garanciákról és a hitelfelvételi lehetőségekről. A szervezők gondoltak a családdal érkezőkre is, a gyerekeket játszóház várja az esemény teljes ideje alatt.

Bővebb információ:

www.lakasborze.com;

info@lakasborze.com;

www.facebook.com/lakasborze

Címkék: lakáskiállítás lakásbörze lakásvásár eladó lakások Budapest lakóparki lakások Budapest