Provence-i hangulat Őrbottyánban, avagy a farm ahol élünk
2017.04.20. 13:36 I krakla

Provence-i hangulat Őrbottyánban, avagy a farm ahol élünk

Eső után áztatott friss levendula illat, lelki szemeink előtt pedig szinte már fel is sejlik Provence festői tája. De ez az ingatlan most nem Dél-Franciaország ékét képezi, hanem a több, mint 7000 lélekszámú Pest megyei kisvároska, Őrbottyán dísze. Még több képért kattints a fotóra!

flora_lev.jpg

A mediterrán hangulatú 307 nm-es, 6 szobás házhoz egy téli kert is tartozik, ami a jó idő beköszöntével nyári konyhaként funkcionál. Persze a téli konyha elbújhat a birtokon lévő egy hektáros akácerdő mögött, ami a ház fűtéséhez szükséges tüzelő anyagot biztosítja. A kerti sütögetésekhez pedig a halat a saját halastavából foghatja majd ki az új tulaj, amihez házi biobort is szürcsölgethet, mivel még szőlőtőkék is vannak a kertben.

flora_belso.jpg

A Flora farm fantázia néven futó ingatlan megvételével tehát spórolhatunk a tűzifán, a boron és az egészséges étkezéshez elengedhetetlen, omega 3 forráson, a halon is, de még így se biztos, hogy elég lesz a kis malacpersely feltörése a ház megvételéhez. Ha kíváncsi vagy az ingatlan árára, akkor itt tudod megnézni a hirdetését!

flora_levf.jpg

 

Címkék: vidék provence családi ház eladó ház álomház 1 érdekes lakás