Lesz egy rockermentes övezet Pesten
ELADÓ/KIADÓ
2017.04.17. 07:38 I TothGeza78

Lesz egy rockermentes övezet Pesten

Nálunk ritkán látott megoldásokat vonultat fel egy VIII. kerületi, új építésű ház. Húszmillió alatt az utolsó székig berendezett, gyönyörű dizájnnal csábító, erkélyes új lakást lehet itt vásárolni. De hetvenmilliós nagy, háromszobás penthouse is akad a kínálatban. Rockerek biztos nem költöznek ide.

A minapi budapesti lakásvásáron (Lakás 2017, Millenáris) megdöbbentő felfedezést tettünk: létezik Budapesten egy olyan látványos új lakásépítés, ahol még megfizethető áron, nálunk még sohasem látott technikával készült otthon lehet a miénk a legmodernebb belsőépítészettel együtt. És már nem is kell rá sokat várni, ugyanis az épülő ház jövő ilyenkor beköltözhető is lesz.

A képek ugyan magukért beszélnek (lásd lentebb), de nézzük a részleteket, a piszkos anyagiakat. Ma Budapesten egy egyszobás garzonlakás, ha új építésű és közel van a város belső részeihez, akkor 23-25 millió forint alatt nem nagyon akad, itt viszont 18 millióért már méretes garzont, 19-ért pedig leválasztható hálószobával rendelkező kis, másfél szobás otthont is kaphatunk!

Esetünkben persze nem bel-Budáról vagy a Lánchíd környékéről van szó, de a VIII. kerület ma leggyorsabban fejlődő-átalakuló részén, a Magdolna utcában van az épülő otthon. Többségében kisbefektetők, például orvosok vásárolják, hogy azután ki tudják adni külföldi, vagy igényes belföldi diákoknak, hiszen a háztól 10-15 percre több tízezer diák tanul!

Az igényes kifejezés használata persze szintén nem véletlen: a látványtervekről ugyanis nyilvánvaló, hogy ide nem a punk vagy rocker srácok fognak beköltözni, hanem a juppie-k és a bobók, azaz a magukra és környezetükre sokat adó, jobb módú hazai és külföldi fiatalok. Legyenek akár valamelyik igen közeli orvosi, közgazdasági, jogi vagy bölcsészkaron tanulók, akár kezdő startup vállalkozók.

Tehát az árak: itt bőven 20 millió alatt érhetők el másfél szobás lakások: 16-19 millió forintért ráadásul nem csak kitűnően kihasznált 30 négyzetmétert, de még egy viszonylag tágas, öt négyzetméteres erkélyt is kapunk.

simona_haz4_1.png

A lényeg viszont a „belbecs”. A Singer Design Studio által megálmodott igen egyedi, különleges beltér több mint 150-féle(!) színárnyalatban pompázhat. A parketta ráadásul valódi fából van, a szaniterek is igényesek, és mindez olyan színben, amit mi választunk ki! A parketta emellett igen trendi módon vált színt a helyiségek közt.

Mi több e különös ajánlatnál az új kégli berendezésével sem kell bajlódni. A kivitelező közvetlenül a gyártóval áll kapcsolatban, így a kis lakások esetén mindössze bruttó 890 ezer forint pluszköltségért hosszú listát állítottak össze, lényegében teljes körű bútorzattal együtt adják át a lakást. A bútorok (köztük a konyhabútor is) a szállodaipari standerek szerinti minőségű, azaz igen tartós bútorlapokból készül, még a nagyobb lakásoknál is.

simona_haz7.png

A fenti pluszköltségben, amelyek bútorozási csomag a neve, benne vannak a beépített szekrények, a hűtő, a mosógép, a főzőlap, a grillezős mikrohullámú sütő, a konyhai szaniter, a konyhai csaptelep, king size ágy (180x200 cm), a hozzá való matrac, a kanapé, a kávézó asztal, az étkező asztal székekkel valamint az összes szükséges lámpatest.

A két szobás lakásoknál a bútorozási csomag felára bruttó 1,29 millió forint, ami szintén remek ajánlat. De van közel 50 négyzetméteres mega-terasszal bíró, a városi háztetők gyönyörű látványával, valamint közel 80 négyzetméteres lakásbelsővel. Itt a nagy nappali mellett három hálószoba van, mindegyikhez egy-egy zuhanyzóval és mellékhelyiséggel. No persze itt már közel 70 milliós a vételár, de ne feledjük: a teraszra majdnem két kis lakás is beférne!

simona_penthouse_alaprajz.png

 

Címkék: exkluzív belváros kiadó lakások Budapest garzon lakás eladó lakások új építésű lakások otthontérkép Magdolna negyed eladó/kiadó penthouse lakások Simona ház Magdolna utca luxus lakások