Nézd meg az ország legmenőbb irodáit!
négyzetméter
2016.11.04. 20:12 I csorbazs

Nézd meg az ország legmenőbb irodáit!

Ébren töltött óráink tetemes részét a munkahelyünkön töltjük el. A modern kori munkastílus velejárója, hogy irodákban, esetleg hatalmas irodaházakban folytatjuk ezt a tevékenységet. Az Otthontérkép mai részében az irodaházak témáját járjuk körül, megnézzük Budapest egyik legmenőbb irodaházát és még Berki Krisztián irodájába is belesünk.

Cégvezetőként és dolgozóként is fontos kérdés, hogy milyen a jó iroda? Erre meglehetősen nehéz válaszolni, hiszen attól függ kinek! Egy fiatal és lendületes startup cégnek egész más igényei vannak mint például egy nagy múltú ügyvédi irodának. Valószínűleg más kialakítású belső terekre van szüksége az egyiknek és másra a másiknak, ahogy minden bizonnyal az cég arculata, designja is merőben eltérő lesz. 

Sokan nem gondolnak arra, hogy mennyit számít az, hogy milyen más cégek vannak a "szomszédban". Egymás munkáját kiegészítő vállalkozások egymásra találása például valószínűleg előnyös lehet a felek számára.

Az iroda megítélésénél természetesen nem csak a belső számít, lényeges ugyanis, hogy milyen az infrastrukturális ellátottsága a környéknek, milyen a tömegközlekedés, vannak-e boltok, posta, gyógyszertár stb. a környéken. Ezek ugyanis nagyon megkönnyíthetik a dolgozók mindennapjait.

Az utóbbi időben egy modern irodának egyre több elvárásnak kell megfelelnie: legyen színes és díszes, legyenek benne jól használható közösségi terek, de legyen lehetőség a "magány megélésére" is, ha valaki elmélyülten szeretne dolgozni. Az Otthontérkép legújabb részében a modern iroda témáját járjuk körül és még Berki Krisztián irodájába is bekukkantunk majd!

Kattints a videóra és nézd meg a rész előzetesét!

 

Szombaton (november 5.) 11.10-kor nézd az Otthontérkép műsorát a TV2-n!

 

Ilyen irodákkal találkozhatsz majd a műsorban! 

További képekért kattints a fotóra!
buda_loft.jpg

 

Címkék: budapest design irodaház négyzetméter