Nyomornegyedből élhető városrész. A József Attila lakótelepen jártunk
négyzetméter
2016.09.20. 15:57 I galerika

Nyomornegyedből élhető városrész. A József Attila lakótelepen jártunk

Kategóriájában ma az egyik legkeresettebb lakónegyeddé vált a budapesti József Attila lakótelep, ahol néhány évtizede még lepusztult szükséglakások ezrei voltak, ám mára családbarát lett a környék, kiemelkedően magas a zöld területek aránya és a metró miatt nagyon jó a megközelíthetőség. 

Nem volt mindig ilyen rózsás a helyzet az Üllői út – Határ út – Epreserdő utca – Ecseri út által határolt területen. Az első világháború során kórházbarakkokat létesítettek az egykori Lóversenydűlőn, ahol gróf Széchenyi István javaslatára lófuttatásokat tartottak. A háború után szükséglakásokká alakították át a barakkokat, ahová a legszegényebbeket költöztették. Így jött létre a Mária Valéria-telep, melyet 1957-ben bontottak le, hogy helyére felépítsék a József Attila lakótelepet.

Nézzük, milyen lakásokat találunk most Budapest egyik legparkosabb lakótelepén, ahol az FHB Családbarátkörnyék-indexen a 6.4 pontot is eléri. Ez meghaladja a pesti átlagot, úgyhogy érdemes itt nézelődni annak, aki élhető és megfizethető városrészt keres a fővárosban.

Felújított, fiatalos lakás a Hurok utcában

Remekül átalakították ezt a kétszobás lakást, mely így egy tágas, amerikai konyhás nappalit és egy hálószobát is kapott. A lakás teljeskörű felújításon esett át, mely a hőszigetelést és a vezetékek cseréjét is magában foglalta, így fiatalos berendezésével, mely külön megvásárolható egy fiatal pár első otthona lehet.

jozsef-attila1.jpg

Még több képért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

 

Kétszobás lakás kiváló elosztással az Ifjúmunkás utcában

Nem nyitották össze a konyhát a nappalival, mégis remek az elosztása ennek a kétszobás lakásnak, mely komplett felújítása során hőszigetelést, új nyílászárókat, új vezetékeket és új burkolatokat kapott. A fiatalos lakás bútorzata nem képezi a vételár részét, de igény szerint megvásárolható.

jozsef-attila2.jpg

Még több képért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

 

Kisgyerekeseknek ideális lakás a Pöttyös utcában

Egy gyermekkel is kényelmes ez a másfél szobás lakás, melynek ára a teljes berendezést, konyhai gépekkel, mosogatógéppel és mosógéppel is tartalmazza. A lakás 2010 óta folyamatosan ki van adva, így befektetésnek is ideális.

jozsef-attila3.jpg

Még több képért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

 

Tip-top kislakás fiataloknak

Egyedülálló fiatalok részére ideális ez a felújított, egyszobás kislakás, mely teljeskörű műszaki és esztétikai felújításon esett át. A nyílászáró csere során az ingatlan fából készült hőszigetelt ablakokat kapott, szobáját parketta, többi helyiségét járólap borítja, fűtését pedig egyedi mérős távfűtés szolgáltatja.

jozsef-attila4.jpg

Még több képért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

 

Modern, felújított lakás az Egyetértés utcában

Bútorok nélkül is gyönyörű, annyira szépen felújították ezt a másfél szobás lakást. Az első emeleten elhelyezkedő otthon új nyílászárói egy parkra néznek, a társasház további korszerűsítése pedig folyamatban van pályázat útján.

jozsef-attila5.jpg

Még több képért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

Eladó panel lakások Budapesten (X)

Címkék: panel négyzetméter eladó lakás ix ker József Attila lakótelep