Pesten lakni, de a létező legmesszebb a központtól
Kerületi legek
2016.08.06. 09:04 I dibig

Pesten lakni, de a létező legmesszebb a központtól

Fotó: Wikipedia

Kisezer okból szeretnek egyesek jól messze a belvárosi nyüzsitől lakni, ám mégis ragaszkodnak ahhoz, hogy egyessel kezdődjön az irányítószámuk.

Eheti kerületi legek-sorozatunkban Budapest Székesfőváros közigazgatási körzetének a déli végein kalandozunk. A XXIII. kerületen, Soroksáron mutatunk meg pár eladó lakást. Akad, akinek a munkahelye is a közelben van, avagy egyszerűen soroksári lokálpatriótaként ragaszkodik a kerülethez, illetve a baráti négyzetméterárak is kellő motivációt jelenthet.

Kezdjük rögtön a város déli végeinek a legdélebbi részén, a Dél-Pesti kórházhoz közeli Dél utcában.

1_del_utca.jpg

Egy 70 négyzetméteres, a felújítással még nem teljesen kész kis házat, ellenben eléggé méretes: több, mint 700 négyzetméteres telekkel kínálnak 22 millióért. Ráadásul CSOK is igényelhető rá.

Csupán egy csöppnyire északabbra, a Millenium telepen egy kétgenerációsnak kínált, 380 négyzetméteres családi ház (a pince-szinten többek garázs és műhely is) 54,9 millióért várja az új tulajokat.

2_millenium.jpg

Jóval szolidabb árfekvésért is vehetünk Soroksáron kertes házat. Például ezt a 110 négyzetméteres, felújított kéglit a Ráckeve utcában 17,99 millióért. Sőt, még fúrott kút is van a telken, locsolhatunk orrba-szájba.

3_15.jpg

Több, mint százezer eladó ingatlan egy helyen (X)

 

Címkék: soroksár xxiii ker kerületi legek