Hogyan adjunk el lakást úgy, mint Gwnyeth Paltrow?
2016.07.25. 10:41 I horvathandrea

Hogyan adjunk el lakást úgy, mint Gwnyeth Paltrow?

Gwyneth Paltrow rengeteg dologban jártas, ért a divathoz, az életmód tanácsadáshoz, szakácskönyvíráshoz, de még a lakáseladáshoz is van tehetsége. A saját Goop nevű internetes magazinján tette közzé, hogy eladó a New York-i lakása, és nem is akárhogyan hirdette meg: bemutatta, kik segítették berendezni az apartmant (Roman and Williams), és egy-egy térhez olyan jelzőket írt, amit kevesen tennének. Például a kézműves jelzőt, illetve sápadt, álmodozó felhőhöz hasonlította a lakást. Az alábbi luxuskégliről van szó, amit 12 800 000 dollárért ( 3 659 712 000 Ft) kínált, és amit azért érdemes végignézni, mert a lakáseladás alapvető feltételeit prímán bemutatja: se felmosórongy nincs a sarokba, se az elhasznált bútoroknak nincs nyoma.

Gwyneth Paltrow abban újított, hogy a tiszta fehér lakását színes leírásokkal tette vonzóvá. A fehér márvány, fehér hinta, fehér szőnyegek és fehér falak mellé olyan jelzőket írt, hogy abból arra lehet következtetni, a lakásnak lelke van:

"Kézműves, méretre szabott természetesség"

"Pasztell selymek, kézzel hímzett tapéta és márvány"

"Az évszázados technikák és régiségek egyensúlyban vannak a magabiztos modernizmussal"

Szerencsések, akik írói vénával megáldva képesek barokk körmondatokat gyártani. Ez azonban ritkaság számba megy. Sokszor már az is elegendő , ha valaki pontos leírást tud készíteni eladó otthonáról. Íme néhány példa:

Szisztematikus leírás, korrekt képek

Részletekért kattints a fotóra!wesselenyi_utca_elado_lakas_1.jpg

 

Egyediséget hangsúlyozó érzékletes bemutatás

Részletekért kattints a fotóra!pasareti_ut_elado_lakas_1.jpg

100 ezer ingatlan egy helyen (x)