Hol a legjobb olvasni?
2015.12.08. 09:30 I csorbazs

Hol a legjobb olvasni?

A téli hideg beköszöntével az ember egyre inkább a négy fal közé vágyik, lehetőleg egészen közel a meleget adó cserépkályhához. Ez a "begubózás" tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy egy régmúltra visszatekintő hobbinak hódoljunk, ami nem más mint az olvasás. A kérdés már csak az, hogy milyen az ideális olvasósarok?

Könyvtár, olvasószoba, olvasósarok. A formája lényegében szinte mindegy, a hangsúly ugyanis a könyvön és a befogadón van. Valójában nem kell sok minden egy jó olvasósarokhoz, a néhány dolog kiválasztása azonban alapos körültekintést igényel. A legfontosabb a tökéletes szék, fotel, kanapé megtalálása. Lényeges, hogy az ülőalkalmatosság kényelmes legyen a hátnak, a karokat lazán megtámassza, sőt az sem hátrány, ha adott esetben a lábunkat is fel tudjuk tenni valahova.

A másik kulcskérdés az a világítás! Hiába ugyanis a jó könyv, ha a megfelelő fényforrás híján szemünk hamar elfárad a betűk kibogarászásában. Ezen kívül még kis asztallal, polcokkal néhány dísztárggyal dobhatjuk fel a ház e szegletét.

A következőkben az Otthontérképről válogatott kellemes és kényelmes olvasósarkokat mutatunk be nektek! Kinek melyik tetszik a legjobban?

Galéria, tele régi, családi könyvekkel

Egy gyönyörű fa lépcső vezet fel arra a galériára, ahol ezt az olvasósarkot kialakították és a családi könyveket őrző polcokat felállították.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

szentendre_elado_ingatlan.jpg

 

Olvasni a kályha mellett

A nappaliban kapott helyet, a gyönyörű cserépkályha mellett ez a kellemes olvasósarok, mely remek terepe lehet a nyugodt olvasgatásnak, regenerálódásnak.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

szentendre_elado_csaladi_haz.jpg

 

A klasszikus hintaszék

A lépcső mellett, egy félreeső kis helyiségben található ez a napfényes olvasószoba. A jelenlegi tulajdonosok a klasszikus vonal képviselőiként a hintaszéket választották ülőalkalmatosság gyanánt.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

elado_haz_kecskemet.jpg

 

Különleges hangulatú olvasósarok

Egy VII. kerületi, háromszobás kiadó otthonban találkozhatunk ezzel a különleges hangulatú olvasósarokkal, mely egy tágas nappaliból nyílik.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

rakoczi_ut_kiado_ingatlan.jpg

 

Könyvtárszoba és vendégháló

Igazán egyedi ez a budapesti, belvárosi otthon, melynek nappalijából egy vendégszobaként is funkcionáló könyvtárszobába sétálhatunk át.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!v_kerulet_kiado_luxuslakas.jpg

Címkék: budapest olvasás eladó könyvtár vidék nappali olvasósarok könyvtárszoba 1 ingatlan válogatás