Extrém kinézetű, nem mindennapi lakóházak
2015.11.08. 07:00 I csorbazs

Extrém kinézetű, nem mindennapi lakóházak

Sokan el sem tudják képzelni mennyi különleges és egyedi ingatlan található az országban. Az Otthontérkép mai adásában ezek közül mutatunk be néhányat, többek között egy konténerházat is, sőt, még azt is megtudhatjátok milyen gömbházban él Bebe.

Az előző adás tartalmából

Múlt heti adásunkban a luxus került a középpontba. Angel Gábor a Budapesti Ingatlanhasznosítási és Fejlesztési Nyrt. vezérigazgatója elmondta, hogy egy lakás több tulajdonságát akár külön-külön is lehet luxusnak minősíteni, így például a méret, a felszereltség és a telek értéke mentén is. Megtudhattuk, hogy vidéken akár már 3-400 ezer Ft/m²-es áron luxusingatlanhoz juthatunk, míg Budapesten 6-700 ezer Ft/m²-es áron tehetjük meg ugyanezt.

Ditróy Gergely, az Otthontérkép szakértője a luxuslakások keresleti oldaláról beszélt. Elmondta, hogy a keresők 10%-a kíváncsi erre a kategóriára, tény azonban, hogy sokan csupán kíváncsiságból kattintanak a hirdetésekre. Balázs Zoltán ingatlanértékesítő az exkluzív otthonokban gyakran előbukkanó minimál stílust méltatta és a bemutatott rózsadombi luxuslakással bebizonyította, hogy e stílusirányzat is lehet színes és otthonos. Bíró Bea, értékesítő, egy penthouse-ba engedett bepillantást. Elmondása szerint ezeket a lakásokat jó elhelyezkedésük, belső kialakításuk, zöld környezetük, a hozzájuk tartozó nagyméretű terasz, a tetőterasz, a nagyobb belmagasság és a kandalló teszi igazán különlegessé. 

A luxusingatlanokról szóló adást és benne a népszerű műsorvezető, Cooky otthonát IDE kattintva nézheted meg!

Érdekelnek a luxuslakások? Kattints a képre és böngészd az exkluzív eladó ingatlanokat!

v_kerulet_elado_luxuslakas.jpg

 

Mai adás tartalmából

Az Otthontérkép mai adásában különleges ingatlanokat láthattok. Nem, a különleges jelen esetben nem reklámjelző! Extrém kinézetű, érdekes építőanyagú, szokatlan kialakítású otthonokba nyerhettek majd bepillantást.

Ahogy a divattervezők, úgy az építészek fantáziája is olykor-olykor meglódul, néha olyannyira, hogy hihetetlenül extra kinézetű, futurisztikus végeredmény születik a munkájuk nyomán. A hordhatatlan ruhadarabokkal ellentétbe, azonban ezek a házak kiválóan alkalmasak a mindennapi életvitelre.

Műsorunkból megtudhatjátok hogy néz ki egy földház, milyen az élet egy otthonosan berendezett konténerben, sőt még Bebe családi fészkébe is beleshettek, aki egy valódi gömbházban él.  

Nézd meg az előzetest a videóra kattintva!

 

Vasárnap 12.20-kor nézd az Otthontérkép műsorát a TV2-n!

Figyeld adásunkat, felelj a végén feltett kérdésre, küldd el válaszodat az otthonterkep@tv2.hu címre és értékes ajándékokat nyerhetsz!

 

Ezekhez hasonló ingatlanokkal találkozhatsz a műsorban! Kattints a képekre a részletekért!

További képekért és bővebb információért kattints a fotóra! 
egerszalok_foldhaz.jpg

 

További képekért és bővebb információért kattints a fotóra!

bakonya_elado_dombhaz.jpg

 

További képekért és bővebb információért kattints a fotóra! 

kontenerhaz_balatonalmadi.jpg

 

Címkék: tv2 műsor luxus ingatlanpiac otthontérkép