Tölts fel és nyerj! - Játékszabályzat
2015.10.30. 15:37 I fokvarid

Tölts fel és nyerj! - Játékszabályzat

Játék és adatkezelési szabályzat

A játék időtartama

november 3. - 2015. december 31.

A játék szervezője és lebonyolítója

A Mapsolutions Zrt.
Székhely: 6722 Szeged, Attila utca 11 II/5.
Cégjegyzékszám: 06-10-00-04-75
Nyilvántartó bíróság: Szegedi Törvényszék Cégbírósága
(továbbiakban: Szervező)

Nyeremények

Egy darab Nespresso Pixie Krups kávégép
2 darab 10.000 Ft értékű Shopline vásárlási utalványt
1 darab A Google-titok című könyv
1 darab Főzelékes Feri szakácskönyv

Nyereményadó

A nyereményt terhelő adó vonzatát a magyar törvényeknek megfelelően a Szervező lerója, így a nyertest nem terheli nyereményből adódó fizetési kötelezettség, azonban viselnie kell a nyeremény átvételével kapcsolatos költségeket (pl. útiköltség, postaköltség).

A nyertesek kiválasztása, értesítése

A játék nyerteseit gépi sorsolással választjuk.

- A sorsolás időpontja: 2016. január 4. 14:00 óra

- A sorsolás helyszíne: 1033 Budapest, Polgár utca 8-10.

A nyerteseket e-mailben a Szervező értesíti a nyeremény átvételének módjáról és idejéről, legkésőbb, 2016. január 7-ig. A nyertesek nevét közzé tesszük a Szervező által üzemeltetett oldalakon. A nyilvánosságra hozatal során a nyertes neve jelenik meg. A nyeremények átadása személyesen vagy postai úton történhet.

A sorsoláson valamennyi nyeremény tekintetében 1 fő tartalék nyertest sorsolunk ki, aki előre lép, amennyiben az eredetileg kisorsolt nyertesek nem felelnek meg a jelentkezés feltételeinek, vagy a nyereményüket az értesítést követő 30 napon belül nem veszik át

A játék menete

A nyereményjátékban való részvételhez, az otthonterkep.hu oldalra kell feltölteni egy bármilyen típusú eladó vagy kiadó ingatlant magánszemélyként, valós adatokkal.

A nyereményjátékban minden olyan felhasználó részt vesz, aki

 - a sorsolás időpontjában az otthonterkep.hu regisztrált felhasználója és inaktív ingatlant élesít ki

 - a nyereményjáték ideje alatt magánszemélyként, valós adatokkal, ingatlant töltött fel.

 A részvétel feltételei

A részvétel feltétele, hogy a felhasználó az Inda-Labs Zrt. szolgáltatásainak regisztrált felhasználója legyen. A regisztrációra a játék során a szervezők lehetőséget biztosítanak.

A játékban való részvételhez szükséges adatok megadása jelen Játékszabályzat ismeretében és elfogadásával kötelező.

A játékban részt vehet bármely 18. évét betöltött internet-felhasználó, aki az adat megadás után, regisztrál az Otthontérképre és feltölt legalább egy bármilyen típusú eladó vagy kiadó ingatlant.

A játékban nem vehetnek részt a Szervező és a nyereményeket felajánló cégek alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói (Ptk. 685.§ (b) bekezdése).

Minden játékban résztvevő egyszer kerülhet be a sorsolásra e-mail címével, nem befolyásolja nyerési esélyeit az, ha több ingatlant tölt fel a játék alatt.

Nyereményjátékból való kizárás

Nyereményjátékból való kizárást von maga után:

  1. a) nem valós vagy hiányos adatok megadása a regisztráció során.
  2. b) nem valós vagy hiányos ingatlanfeltöltés

Adatkezelés és adatvédelem

A Játékos regisztrálásával tudomásul veszi és elfogadja a jelen játékszabályban foglalt valamennyi feltételt, valamint a regisztrálással egyidejűleg kifejezetten beleegyezését adja ahhoz, hogy:

a, adatai a Szervező adatbázisába kerüljenek , és azokat a Szervező – a Játékos esetleges tiltási nyilatkozatáig - minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül a jelen promóció során, valamint a jövőben saját marketingtevékenysége céljából felhasználhassa.

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 2011. évi CXII. törvény valamint az elektronikus hírközlésről szóló többször módosított 2003. évi C. törvény alapján a Játékszabályzatban meghatározott szerinti adatkezeléshez az adattulajdonos hozzájárulását írásos formában megadottnak kell tekinteni a részvétel során, a regisztrálással megadott hozzájárulás alapján.

b, a nyertes játékosok adatait, nevüket és lakcímüket - kizárólag a település közigazgatási megnevezésével - a Szervező nyilvánosságra hozhatja.

c, a nyeremények átadásáról készült kép-, hang- és filmfelvétel akár teljes egészét, akár részleteit a Szervező reklám céljából felhasználhatja, idő- és alkalombeli korlátozás, valamint külön díjazás nélkül.

Az adatszolgáltatás önkéntes.

Az adatkezelő és az adatfeldolgozó a Mapsolutions Zrt. nyilvántartási száma: NAIH-79262/2014.

Az adatok az adattulajdonos előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra, ide nem értve a jogszabályokban meghatározott eseteket.

A résztvevőnek a továbbiakban bármikor joga van írásban (1300 Budapest, Pf. 352.), e-mail-ben (info@otthonterkep.hu) tájékoztatást kérni személyes adatai kezeléséről, kérheti személyes adatainak helyesbítését.

Az adattulajdonos bármikor visszavonhatja hozzájárulását, illetve kérheti adatai törlését telefonon, a Szervező által megadott 06 20 232 9766 -os telefonszámon, vagy postai úton írásban a következő címre küldött levélben: Mapsolutions Zrt. 1300 Budapest , Pf. 352. A résztvevő tudomásul veszi, hogy az információk e-mailen való biztonságos továbbítását a fogadó számítógép internet és e-mail postafiók beállításai, valamint a Szervezőtől független egyéb tényezők befolyásolhatják.

Az Mapsolutions Zrt. gondoskodik a pályázat során rendelkezésére bocsátott adatok biztonságáról, megfelelő technikai feltételek, és eljárási szabályok alkalmazásával biztosítja a tudomására jutott adatok védelmét, hogy azok jogosulatlan felhasználására ne kerülhessen sor, illetve jogosulatlan harmadik személyek birtokába ne juthassanak.

Adatok átadása

A résztvevő hozzájárul, hogy a regisztráció során megadott személyes adatait a Mapsolutions Zrt.-nek átadja.

A nyereményjátékra való jelentkezés és regisztráció során megadott adatokat Mapsolutions Zrt. kizárólag saját célra használja fel. Az önkéntesen megadott személyes adatokat a vonatkozó jogszabályi rendelkezések (Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII törvény) szerint kezeli.

Játékszabályzat elfogadása

A nyereményjátékban való részvétellel a résztvevő kijelenti, hogy elolvasta, megértette és elfogadja a fenti feltételeket. Kijelenti továbbá, hogy a regisztrációs adatai megfelelnek a valóságnak.

A nyereményjátékban való részvétellel a résztvevő tudomásul veszi, hogy a szervező a Játék és adatkezelési szabályzatot bármikor egyoldalúan módosíthatja.

Címkék: hirdetés játék nyeremény