Ide költözz, ha nem vagy olajmágnás!
2015.09.08. 11:03 I csorbazs

Ide költözz, ha nem vagy olajmágnás!

Mindenki szereti a szebbnél szebb házak képeit nézegetni, elképzelni saját életét például egy százmilliós villa falai között. Kevesebben vannak azonban azok, akik ezt valóban meg is engedhetik maguknak. Bejegyzésünkben olyan átlagárú kiadó ingatlanokat gyűjtöttünk össze, melyeket átlagos foglalkozású, átlagos jövedelmű emberek is ki tudnak fizetni.

Szép is lenne, ha mindenki olyan ingatlanban élhetne, amilyenről becsukott szemmel álmodozni szokott! Sajnos a valóság ennél sokkal keményebb: ha költözni kell akkor a bérleti díj igenis meghatározó szempont lesz a lakás kiválasztása során. Nincs ezen mit szégyellni, valószínűleg az ország nagy része ugyanilyen cipőben jár (mármint az a része, akinek van cipője).

Nem kell azonban kétségbe esni, átlagos fizetésből is lehet jó lakást bérelni. Tény, hogy kicsit engedni kell az igényekből és kompromisszumot kell kötni, de cserébe lehet egy kis kuckód, ahova nap végén hazatérhetsz és ahol otthon érezheted magad. Lássuk, milyen ajánlatokat találtunk az Otthontérképen!

 

Bútorozott garzon Zugligetben

A XII. kerületben kiadó ez a 30 m² alapterületű garzon, mely kiváló választás lehet egyedülállók és fiatal párok számára. A bútorozott lakás frissen felújított, erkélye is van és még kocsibeálló és pince is tartozik hozzá. Bérleti díja 95 ezer Ft/hó, rezsije pedig közös költséggel együtt kb 10 000 Ft.

További képekért kattints a fotóra!

kiado_garzon_xii_kerulet.jpg

 

Lakás a Palotanegyedben

Mai összeállításunk kakukktojása ez a 32 m² alapterületű, új építésű lakás, mely ugyan a kerületi átlagárnál valamivel drágább, kiváló elhelyezkedése és remek állapota miatt azonban minden bizonnyal kellemes otthon válhat belőle. A bérleti díja 110 ezer Ft/hó.

További képekért kattints a fotóra!

kiado_lakas_palotanegyed.jpg

 

Kertkapcsolatos lakás a belvárosban

A Markó utcában várja új bérlőit ez az egyszobás, felújított, bútorozott, kertkapcsolatos lakás. A tégla építésű ház igen megnyerő környéken helyezkedik el és még a tömegközlekedés is kiváló arrafelé. Bérleti díja 100 ezer Ft havonta.

További képekért kattints a fotóra!

kiado_lakas_marko_utca.jpg

 

Deák tér közelében

Az Asbóth utcában kiadó ez a 68 m² alapterületű 2+1 szobás lakás, mely egy 1939-ben épült, szépen karbantartott, lifttel felszerelt ház ötödik emeletén helyezkedik el. Az erkélyes ingatlan frissen festett, a fürdőszobát felújították, így készen áll a lakók fogadására.

További képekért kattints a fotóra!

kiado_lakas_asboth_utca.jpg

 

 

 

Címkék: budapest belváros megfizethető kiadó lakás átlagár 1 ingatlan válogatás