A fittség titka - Költözz közel!
2015.09.01. 10:30 I csorbazs

A fittség titka - Költözz közel!

Vajon hány olyan ember él Budapesten, akinek a lakásválasztásnál a sportolási lehetőségek közelsége érvként jelenik meg a szempontlistáján? Ebben a bejegyzésben a mozgás szerelmeseinek kedvezünk, hiszen olyan eladó és kiadó ingatlanokat mutatunk be, melyek valamilyen sportolási lehetőség közelében helyezkednek el.

Elsőre kicsit furán hangozhat, hogy valaki szempontként sorakoztatja fel a sportot, hiszen annyi más kitétel van, ami amúgy is megnehezíti a lakáskeresést. Ha jobban belegondolunk, akkor láthatjuk azonban, hogy teljesen racionális döntés ez. Ha szeretsz mozogni, akkor temérdek időt megspórolhatsz a szerencsés környék kiválasztásával. Tegyük fel, hogy szeretsz futni. Miért ne költöznél a Városliget közelébe, ahol zavartalanul űzheted ezt a tevékenységet?

Természetesen, nem a sportolási lehetőségeknek kell a legfontosabb kipipálandónak lennie a kritériumlistán, de azért nem árt erről is tájékozódni költözés előtt. Ma már egyébként szinte minden harmadik utcában találhatunk egy fitnesztermet vagy konditermet, sőt nagy parkjaink is temérdek lehetőséget rejtenek a sportolásra.  

Most pedig lássuk az ingatlanokat!

 

Kiadó lakás úszni vágyóknak

A Bem József téren, a Császár-Komjádi Sportuszodától alig 15 perc sétára található ez a fiatalosan berendezett kedves kis lakás. Az igényesen felújított otthon remek választás lehet azok számára, akik rendszeresen járnak uszodába és ezt a tevékenységet a költözés miatt nem szeretnék feladni.

További képekért kattints a fotóra!

kiado_lakas_bem_jozsef_ter.jpg

 

Természet és sport egy helyen

A Margitsziget temérdek lehetőséget tartogat, ha sportról van szó. Úsznál? Futnál? Fociznál? Kézilabdáznál? Itt biztosan megtalálod kedvenc sportodat! Tömegközlekedéssel csupán 10 percre a Margitszigettől, a Hollán Ernő utcában vár új bérlőre ez a 100² alapterületű tetőtéri lakás, melyben 2 hálószoba és 2 fürdőszoba is kialakításra került.

További képekért kattints a fotóra! 

kiado_lakas_hollan_erno_utca.jpg

 

Télen jég, nyáron minden más

A Margitszigethez hasonlóan, a Városliget is sokszínűségéről vált híressé a "sportolók" körében. A napos hónapokban különféle szabadidős sportoknak hódolhatnak itt az emberek, télen pedig a jégpályára irányul a figyelem. Két szoba található abban a lakásban, mely a Kodály köröndön, a Liget közelében vált eladóvá. Az ingatlan különlegessége, hogy egy 12 m²-es beépített lichthóf is tartozik hozzá, mely teraszként funkcionál.

További képekért kattints a fotóra!

elado_lakas_kodaly_korond.jpg 

Bármerre lépsz fitnesz terem

A város központi része hatalmas előnnyel bír a sportolási lehetőségek tekintetében. Itt ugyanis, nehéz olyan helyre költözni, hogy 15 perces gyalogtávolságon belül ne botoljunk bele egy fitneszterembe vagy egy konditerembe. Így van ez ennél a Nagymező utcai, 2015 elején teljes körűen felújított eladó lakásnál is. 

További képekért kattints a fotóra!

elado_lakas_nagymezo_utca.jpg

 

 

 

Címkék: budapest sport belváros fiatalos kiadó lakás eladó lakás Városliget 1 ingatlan válogatás