Költözzünk össze egy jó nagy házba mind!
2015.08.13. 12:52 I csorbazs

Költözzünk össze egy jó nagy házba mind!

Minden fiatal, szárnyát bontogató egyetemista eljátszik a gondolattal, hogy vajon milyen lehet barátokkal, akár öten-hatan együtt élni egy nagy lakásban. Ebben a bejegyzésben olyan eladó és kiadó ingatlanokat mutatunk be nektek, ahol ez gond nélkül megvalósítható.

Barátokkal egy fedél alatt élni legalább annyira buli, mint amennyi rejtett kihívást tartogat. Akármilyen lakótársat választasz magad mellé, biztos, hogy az együtt töltött idő alatt megtanulsz kompromisszumot kötni és tolerálni a másik hóbortjait. Nincs ez másként akkor sem, ha a barátaiddal költözöl össze! A folyamatos egyezkedés a takarításról, a rendrakásról, a közös helyiségek használatáról, a számlák befizetéséről mind-mind feszültségforrást jelenthetnek. Éppen ezért, érdemes lefektetnetek közösen a saját házirendeteket, amihez aztán mindenki igazodhat.

A kisebb-nagyobb akadályok ellenére azonban megfizethetetlen és megismételhetetlen élmény ez az életforma. Egyetemistaként nincs is annál szerencsésebb szituáció, mint hogy olyan emberekkel vagy körülvéve nap mint nap akiket igazán szeretsz, hatalmas bulikat csaptok esténként és még segíteni is tudtok és szeretnétek egymásnak a tanulásban vagy egyébe feladatokban.

A következőkben, a "közös életre" alkalmas, sokszobás budapesti lakásokat mutatunk be nektek, szemezgessetek kedvetekre!

 

Duplakomfort Zuglóban

A XIV. kerületben eladóvá vált ez a 97m² alapterületű lakás, mely kiváló közlekedésével és tágas szobáival remek választás lehet egy kisebb társaság számára. A negyedik emeleten lévő ingatlanban amerikai konyhás nappalit alakítottak ki, ami jó terepe lehet a "közösségi életnek".

További képekért kattints a fotóra!

elado_ingatlan_xiv_kerulet.jpg

 

Felújítás folyamatban...

A Népszínház utcában található ez a felújítás alatt álló különleges otthon, melyben terasz és télikert is helyet kapott. A kellemes kialakítású lakás több meglepetést is tartogat, ilyen például az, hogy a konyhából egyenesen a télikertbe juthatunk.

További képekért kattints a fotóra!

elado_ingatlan_nepszinhaz_utca.jpg

 

Öt szoba, bútorozva

150 m² alapterületű ez a fiatalos hangulatot árasztó ötszobás ingatlan, mely a Lónyay utcában várja új bérlőit. A kétszintes, bútorozott, felújított lakás, elhelyezkedéséből és stílusából adódóan, jó választás lehet egyetemisták számára.

További képekért kattints a fotóra!

kiado_lakas_lonyay_utca.jpg

 

Körpanoráma és medence a tetőn

Egy valódi különlegesség ez a VI. kerületi, kétszintes ingatlan, mely valójában kettő lakásból olvad össze. A hasznos alapterület kb 170 m²-én 6 szobát alakítottak ki, melyek némelyikében az ágy fölé ívelő panorámaablakból gyönyörködhetsz az égboltban. A luxuslakáshoz egy zseniális tetőterasz is tartozik, melyen egy kisebb medence is helyet kapott.

További képekért kattints a fotóra!

vi_kerulet_kiado_ingatlan.jpg

 

Igazi közösségi lakások!

Posted by Otthontérkép on Thursday, August 13, 2015

Címkék: budapest lakás belváros medence panoráma egyetemisták kiadó lakás eladó ingatlan bérlakás tetőterasz 1 ingatlan válogatás