Egy kuriózum Kecskemétről
2015.08.11. 11:21 I csorbazs

Egy kuriózum Kecskemétről

A különleges, érdekes kialakítású otthonok a legtöbb esetben nagy érdeklődésnek örvendenek, hiszen mindenki szereti elképzelni milyen lehet az élet egy sokmilliós családi házban. Ebben a bejegyzésben is egy ilyen ingatlant mutatunk be nektek, Kecskemétről.

Bács-Kiskun megye székhelye, Kecskemét, megyei jogú városként 2011-ben valamivel több mint 111 ezer lakossal rendelkezett, vagyis az előző, 2001-es népszámlálási adatokhoz képest 3,4 %-os volt a népességszám gyarapodása. Korosztály szempontjából a településen a 41 év alattiak arány az átlagosnál magasabbnak, a 41 év felettiek aránya pedig átlagosnak mondható.

Az eladott lakások átlagos négyzetméter ára 147 ezer Ft/m², ami az előző évhez képest kicsivel, 0,4%-kal alacsonyabb. A kínálati ár 2014-ben 224 ezer Ft/m² volt, 1,7%-kal magasabb, mint 2013-ban.

Teljes térképért kattints a fotóra!

kecskemet_ertekesitesi_ar.jpg 

Ez a 305 m² alapterületű ingatlan 2006-ban épült. Újszerű állapotának, klasszikus stílusának és kinézetének köszönhetően azonban még a modern otthonok között is megállja a helyét.

Lássuk a részleteket!

 

Különleges külső, különleges belső

Már első pillantásra is igazán impozánsnak tűnik ez a 23500 m² alapterületű telken elterülő családi villa. Az eladó ingatlanhoz tartozó óriási terület egyébként kifejezetten alkalmas állattenyésztésre, így egy saját kis "birodalom" alakítható ki itt.

További képekért kattints a fotóra!

kecskemet_elado_ingatlan_1.jpg

 

Tágas terek mindenütt

A több mint 300 m²-es otthonban 4 szobát alakítottak ki, így biztosan minden családtagnak jut majd egy külön kis kuckó. A szobákhoz 3 fürdőszoba tartozik, az amerikai konyhás nappali pedig központi helyévé válhat a család életének.

További képekért kattints a fotóra!

kecskemet_csaladi_haz_elado.jpg

 

Mindent a kényelemért

Az ingatlanban kétféle fűtési rendszert alakítottak ki: vegyes tüzelés és kandalló. A tulajdonosok a nyári időszak forró napjaira is gondoltak, így klímaberendezést szereltek be. A házban egyébként egy szolárium is helyet kapott, illetve, pince, melléképület és dupla garázs is tartozik hozzá.

További képekért kattints a fotóra!
kecskemet_ingatlan_elado.jpg

 

Saját tó és kellemes környezet

A családi ház körül egy gondozott kert terül el, melyet kerítés és elektromos kapu vesz körül. Az udvar dísze egy kellemes hangulatot teremtő, stéggel ellátott kerti tó, mely akár fürdésre is alkalmas. A parkosított kertben térkövezett utakon lépkedhetünk, a fedett terasz pedig jó terep lehet a pihenésre.

További képekért kattints a fotóra!

kecskemet_elado_csaladi_haz.jpg

Címkék: luxus vidék kerti tó eladó ingatlan 1 érdekes lakás családi birtok