Őszinte ingatlanos? - Már ilyen is van!
2015.08.06. 11:31 I otthonterkep

Őszinte ingatlanos? - Már ilyen is van!

Sokaknak talán paradoxon, de igenis léteznek becsületes, hozzáértő, szakmailag felkészült, segítőkész, értéket teremtő, ügyfélbarát, egyszóval ŐSZINTE ingatlanosok.

Az Otthontérkép csapatának egyik legfontosabb célkitűzése azontúl, hogy a lehető legjobb lakáskereső szolgáltatást nyújtsa az eladóknak és a vásárlóknak az, hogy segítse a hazai ingatlanszakma régóta megtépázott presztízsének helyreállítását. Hogy azok a lelkes és korrekt ingatlanosok, akik az ügyfeleik legnagyobb megelégedésére dolgoznak nap, mint nap, ne a néhány kókler, szerencsevadász ügynök alapján legyenek megítélve!

Ezért is állunk mellé minden olyan kezdeményezésnek, ami ebben a célunkban segít. Az ŐSZINTE INGATLANOS blog pedig szerintünk pont egy ilyen dolog.

Kérdésed van ingatlanvásárlással, -eladással, árazással, illetékkel, bérbeadással, stb. kapcsolatban? Írd meg az Őszinte Ingatlanosnak, és várd a válaszát!

Szóval ne tartsa senki magában a kérdéseit! Nézzétek meg az Őszinte Ingatlanos oldalát, és bombázzátok a kérdéseitekkel!

oszinte.jpg

 

Címkék: blog őszinte ingatlanos