Lehetőségek befektetni vágyóknak
2015.07.30. 10:57 I csorbazs

Lehetőségek befektetni vágyóknak

Nem ritka jelenség, hogy egyes emberek befektetési céllal vásárolnak ingatlan. Bejegyzésünkben néhány ötletet adunk és az Otthontérképen talált példákkal illusztráljuk, hogy milyen szerteágazó és kiapadhatatlan befektetési lehetőségek vannak.

Temérdek módozata van annak, ha valaki egy megvásárolt lakásból vagy házból pénzt szeretne csinálni. Annyi bizonyos, hogy ez egy kockázatos műfaj, hiszen hiába a nagy elhatározás a piaci trendek, a lakás környékének változása mind-mind befolyásolja terveinket. Éppen ezért ezt a döntést alaposan át kell gondolni, hiszen előfordulhat, hogy a befektetés nem vagy csak beláthatatlan időn belül térül meg.

Azoknak, akik mégis kitartanak elhatározásuk mellett bizonyos értelemben "kitárul a világ". Ugyanis, a megvásárolt ingatlan, jellegétől függően, kiváló terepe lehet egy saját biznisz beindításának, üzlethelyiségnek, rendelőnek, panziónak, üdülőnek stb..

Most pedig jöjjenek a példák!

 

Vízparti nyaraló Balatonszárszón

Új tulajdonosra vár ez a közvetlen vízparti, kétszintes nyaraló, mely kiválóan alkalmas lehet turisták, horgászok, gyermekes családok számára a nyári szezonban. A 77 m²-es ingatlan az extra hőszigetelésnek köszönhetően a nagy hőségben is kellemes klímájú, konyhája pedig teljesen gépesített.

További képekért kattints a fotóra!

elado_nyaralo_balatonszarszo.jpg

 

Cél az egyetemisták

Kézenfekvő, ha valaki kifejezetten az egyetemistáknak szeretne kedvezni lakásával. Erre kiválóan alkalmas ez az Akácfa utcai, három különnyíló szobával és nappalival rendelkező 100 nm-es eladó ingatlan, mely igény esetén kisebb ráfordítással négyszobássá alakítható.

További képekért kattints a fotóra!

elado_lakas_akacfa_utca.jpg

 

Azoknak, akik nagyobbat álmodnak

Zalakaroson kínálják eladásra ezt a meseszép panorámával bíró panziót és borozót. A kellemes parkosított környezetben elhelyezkedő, 515 m² alapterületű ingatlan öt lakóegységből áll, borozója pedig akár 80 fő befogadására is alkalmas.

További képekért kattints a fotóra!

elado_panzio_zalakaroson.jpg

 

Exkluzív iroda a belvárosban

Budapesten az V. kerületben eladó ez a jelenleg ügyvédi irodaként működő exkluzív lakás, melyben három irodahelyiség, tárgyaló, ügyfélváró, konyha, mellékhelyiség és egy galéria található. A remek elhelyezkedésnek köszönhetően az ingatlan kiválóan alkalmas irodának vagy akár rendelőnek is.

További képekért kattints a fotóra! 

elado_ingatlan_v_kerulet.jpg

 

Tippek befektetőknek!

Posted by Otthontérkép on Thursday, July 30, 2015

Címkék: befektetés kiadó iroda eladó vidék nyaraló eladó ingatlan Budapest 1 ingatlan válogatás