Irány a part!
2015.07.14. 07:14 I csorbazs

Irány a part!

Nyáron a pihenés, a nyaralás kerül fókuszba, aki csak teheti hosszabb-rövidebb időre elvonul a világ zajától, kiszakad a hétköznapi hajtásból. Ebben a bejegyzésben olyan eladó, közvetlen vízparti ingatlanokat mutatunk be nektek, melyek kiválóan alkalmasak a pihenésre és kikapcsolódásra.

Egy nyaraló árát nagymértékben meghatározza fekvése, elhelyezkedése. A vízparti nyaralók mindig is kuriózumnak számítottak és feltehetően, ez a jövőben sem fog megváltozni. Sajátos hangulata van ugyanis annak, ha reggeli kávénk iszogatása közben  a környezet szépségében vagy éppen este a vízen tükröződő holdsugarakban gyönyörködhetünk. Mindezt megspékelhetjük azzal, ha saját stéggel, esetleg partszakasszal is rendelkezünk, utóbbi azonban már inkább luxuskategóriába sorolandó.

A vízpartján álló házak természetesen nem csak előnyökkel, hanem hátrányokkal is bírnak. Ezek a nyaralók olykor több odafigyelést, a környezetük több gondozást igényel, nem beszélve arról, hogy bizonyos időszakokban még az árvíz is valós veszéllyé válhat. Sokak azonban a meseszép környezet iránti igénytől vezérelve, az előrelátható "negatívumok" ellenére is a vásárlás mellett döntenek, így olyan ingatlanhoz juthatnak hozzá, melyben az egész család örömét lelheti.

Most pedig lássuk, milyen nyaralókat találtunk a vízparton!

 

Kerti sütő és saját stég Ráckevén

Ráckevén kínálják eladásra ezt a 68 nm alapterületű, téglaépítésű nyaralót, melyhez saját stég és csónak is tartozik. A panorámás, 2,5 szobás ingatlant parkosított kert övezi, az itt található kerti sütő pedig remek szolgálatot tehet kisebb-nagyobb összejövetelek alkalmával.

További képekért kattints a fotóra!

rackeve_elado_ingatlan.jpg

 

Bányató partján

Eladó Szigetszentmiklóson a bányató partján ez a vidám, fiatalos stílusú ingatlan, melyet jelenleg állandó lakhelyként használnak. A ház mellett egy hatalmas stég terül el, aminek árnyékolásáról napvitorla gondoskodik. Az hétvégi ház téliesített, jelenleg elektromos kandallóval fűthető.

További képekért kattints a fotóra!

szigetszentmiklos_elado_nyaralo.jpg

 

Luxusnyaraló Fövenyesen

Közvetlenül a vízparton terül el ez a minden igényt kielégítő luxuslakás. Az ingatlan egy 2013-ban épült lakóparkban helyezkedik el, melyhez saját strand és edzőterem is tartozik. Az új építésű nyaraló kiváló választás lehet a kényelem és a nyugalom kedvelőinek.

További képekért kattints a fotóra!

fovenyes_nyaralo.jpg

 

Penthouse lakás Szemesen

Balatonszemesen várja új tulajdonosát ez a 118 nm alapterületű, négyszobás társasházi lakás. Az ingatlanhoz óriási terasz tartozik, továbbá jakuzzi, közvetlen vízpart, gyerekjátékok, medence és szauna várja a leendő lakókat. 

További képekért kattints a fotóra!

balatonszemes_elado_ingatlan.jpg

 

 

 

Címkék: balaton luxus vízpart nyaraló eladó ingatlan hétvégi ház 1 ingatlan válogatás