Otthonosság elérhető áron
2015.06.27. 09:21 I csorbazs

Otthonosság elérhető áron

A lakásbérlés legalább annyira bonyolult dolog, mint a lakásvásárlás. Tény, hogy kevesebb kockázattal és papírmunkával jár, mégis néha több száz hirdetést végig kell nézni, mire talál az ember valami használhatót. Ebben a bejegyzésben a kerületi átlagárakhoz igazodó vagy ahhoz közel álló budapesti kiadó ingatlanokat mutatunk be nektek.

Fontos tudni, hogy az albérlet és a bérlemény(bérlakás) nem ugyanazt a fogalmat takarja. Habár a köznyelv összemossa a két terminust és leginkább az albérlet kifejezést használja, mégis, lényeges lehet a különbségtétel.

Bérlemény esetén ugyanis az ingatlant vagy annak egy bizonyos részét közvetlenül a tulajdonostól vesszük bérbe, míg albérlet esetén egy másik bérlőtől, a főbérlőtől, aki jogilag kapcsolatban áll a lakástulajdonossal. Első hallásra talán szőrszálhasogatásnak tűnhet ennek kihangsúlyozása, ám, a későbbiekben így biztosan nem érhet minket meglepetés, például a bérleti szerződésben.

Most pedig jöjjenek a példák!

 

Fiatalos lakás a belvárosban

A VI. kerületben, a Rózsa utcában kiadó ez a 36 nm alapterületű, kellemes elrendezésű, galériás kislakás. Az ingatlan kifejezetten alacsony rezsijű, a közlekedés pedig kiváló a környéken.

Bérleti díj: 85 000 Ft/hó 

További képekért kattints a fotóra!

rozsa_utca_kiado_lakas.jpg

 

Társasház hatalmas erkéllyel

Tágas amerikai konyhás nappalival rendelkezik ez a 63 nm alapterületű XI. kerületi kiadó ingatlan. Az ötlakásos társasházi épülethez belső udvar és játszótér is tartozik, így jó választás lehet kisgyermekes családok számára.

Bérleti díj: 125 000 Ft/hó

További képekért kattints a fotóra!

xi_kerulet_kiado_ingatlan.jpg

  

Háromszobás lakás és jó közlekedés

Budapest egyik legexkluzívabb részén, az I. kerületben, az Ostrom utcában található ez a háromszobás, dél fekvésű polgári lakás. Az ingatlan minimum egy évre bérelhető, ára pedig csak 8%-kal kúszik a kerületi átlag fölé.

Bérleti díj: 170 000 Ft/hó

További képekért kattints a fotóra!

kiado_lakas_i_kerulet.jpg

 

Frissen felújított modern ingatlan

Pasaréten kiadó ez a frissen felújított, zöld övezetben elhelyezkedő, részben bútorozott 38 nm alapterületű lakás. A fiatalosan kialakított ingatlanhoz egy zárt kertben lévő autóbeálló is tartozik.

Bérleti díj: 90 000 Ft/hó

További képekért kattints a fotóra!

kiado_ingatlan_pasaret.jpg

 

 

 

Címkék: belváros kiadó lakás átlagár Budapest 1 ingatlan válogatás