Budapesti lakások 20 millió alatt
2015.06.25. 11:40 I csorbazs

Budapesti lakások 20 millió alatt

A lakásvásárlás kardinális kérdése az ár. Állapottól, elhelyezkedéstől, felszereltségtől függően igen széles skálán válogathatunk a kínálatból. Ebben a bejegyzésben olyan 20 millió alatti eladó ingatlanokat mutatunk be nektek, melyek véleményünk szerint, kellemes családi otthonná válhatnak.

Magyarországon, Budapest területén a legmagasabb az eladott lakások átlag négyzetméter ára, csaknem 230 ezer Ft/nm. Ez, 50 ezer Ft-tal eltér az országos átlagtól (180 ezer Ft/nm), ami jelentős különbségnek számít. Ha például egy 60 nm-es lakást szeretnénk vásárolni, akkor a fővárosban ezt 13,8 -m Ft körül tehetjük meg, átlagosan. Természetesen, ez az adat önmagában nem kielégítő, hiszen az ingatlan ára több tényező függvénye.

Amikor új lakhelyet keresgélünk, ha tetszik, ha nem, egy dolgot el kell fogadni: sok esetben kompromisszumokat kell kötni. Kivételt képez ez alól, ha valaki korlátlanul tud költeni a lakásvásárlásra, de lássuk be, nem ez a jellemző a társadalomban. Tehát, ha kedvezőbb áron szeretnénk vásárolni, akkor számoljunk azzal, hogy esetleg kevésbé nívós kerületbe, vagy rosszabb állapotú ingatlanban kell költözni. Aggodalomra azonban semmi ok, hisz amint példáink is mutatják, a dolog mégsem annyira kilátástalan.

A következőkben 20 M Ft alatti budapesti lakásokat mutatunk be nektek. Válogassatok kedvetekre!

 

Felújított panel tele napfénnyel

A XIII. kerületben kínálják eladásra ezt a 68 nm alapterületű, 1+2 félszobás felújított ingatlant. A lakás egy lifttel felszerelt panelház 10. emeletén helyezkedik el és egy pici, 2 nm-es erkély is tartozik hozzá. A összkomfortos családi otthon kifejezetten világos,  környékén pedig több óvoda és iskola is megtalálható.

További képekért kattints a fotóra!

xiii_kerulet_elado_ingatlan.jpg

 

Klímás kislakás Zuglóban

A XIV. kerületben található ez az igazán barátságos, napfényes, téglaépítésű kislakás, melynek nyílászáróit nemrégiben teljes körűen felújították. A 41 nm alapterületű ingatlanban jelenleg 1 szoba található, ám kisebb munkálatokkal könnyedén kialakítható még egy félszoba. A lakás klímával felszerelt, továbbá ingyenes kocsibeálló is jár hozzá.

További képekért kattints  fotóra!

xiv_kerulet_elado_kislakas.jpg 

Közel a Dunához

Békásmegyer Duna felőli oldalán várja új gazdáját egy tízemeletes panelház 6.emeletén ez az 57 nm alapterületű felújított lakás. Az ingatlan jó elhelyezkedésű, a közelben ugyanis iskola, óvoda, játszótér és bevásárlási lehetőségek is megtalálhatók.

További képekért kattints a fotóra! 

iii_kerulet_elado_lakas.jpg

 

Galériás garzon a VIII. kerületben

A Dugonics utcában, a Füvészkerthez, a Nagyvárad térhez és a Klinikák metrómegállóhoz közel eladó ez a 30 nm alapterületű garzonlakás. A téglaépítésű ingatlan utcára néző és igényesen felújított. A lakásban 2 db 7 nm-es fa galéria található, melyek jelenleg dolgozóként és lakrészként funkcionálnak.

További képekért kattints a fotóra!  

viii_kerulet_elado_lakas.jpg

 

 

 

Címkék: megfizethető eladó ingatlan átlagár Budapest 1 ingatlan válogatás