Különleges hétvégi házak elvonulni vágyóknak
2015.06.11. 11:30 I csorbazs

Különleges hétvégi házak elvonulni vágyóknak

Sok ember dédelgeti a féltett gondolatot, hogy egy napon saját nyaralójában töltheti majd el a jól megérdemelt pihenést. Hétvégi házat vásárolni azonban nem csak a Balaton körül lehet! Ebben a bejegyzésben olyan eladó nyaralókat mutatunk be nektek, melyek ugyan nem hőn áhított tavunk partján helyezkednek el, mégis kiválóak lehetnek a kikapcsolódásra, pihenésre.

Amikor arra az elhatározásra jutunk, hogy nyaralót szeretnénk vásárolni, számos szempontot érdemes figyelembe venni. Az első és legfontosabb az elhelyezkedés kérdése, szerencsés ugyanis, ha a kiszemelt ingatlan kicsit távolabb esik állandó lakhelyünktől, de 1-2 óra utazással kényelmesen megközelíthető. Így el tudjuk kerülni azt a helyzetet, hogy minden apróságért "hazaugrunk", ahogy azt is, hogy pihenőidőnk jó részét autókázással töltsük.

Az ingatlan mérete lényeges tényező lehet, ha ugyanis nagycsaládos nyaralásokat tervezünk, akkor a méretesebbek közül kell válogatnunk. További kérdés, hogy szeretnénk-e télen is használni a hétvégi házat, amennyiben igen, úgy ügyeljünk arra, hogy téliesített legyen, különben utólag kell gondoskodnunk róla.

A következőkben az Otthontérkép adatbázisából válogatott nyaralókat mutatunk be nektek. Szemezgessetek kedvetekre!

 

Egy kastély Mohácson

Mohácson kínálják eladásra ezt különleges, XX. századi hangulatot idéző villát szőlőbirtokkal és borászattal együtt. A jó beosztású, összkomfortos épület fűtéséről kandalló gondoskodik, mely a központi fűtést is üzemelteti. Az ingatlan alatt borospince található, továbbá borfeldolgozó és palackozó üzem is tartozik hozzá. A borászatot 1989-ben alapították.   

További képekért kattints a fotóra!

mohacs_elado_ingatlan.jpg

 

Takaros gerendaház az erdő közepén

Nagymaroson, az erdő ölelésében várja új gazdáját ez a 140 nm alapterületű, kiválóan felszerelt gerendaház, mely akár életvitelszerű lakhatásra is alkalmas lehet. Az ingatlan remek választás azok számára, akik időnként szeretnének elvonulni a világ zajától és a természet bűvöletében regenerálódni.

További képekért kattints a fotóra! 

nagymaros_elado_ingatlan.jpg

 

Házikó a kert szerelmeseinek

60 nm alapterületű ez az eladó nyaraló, mely egy 900 nm-es parkosított telken áll Pilisborosjenőn. A meseszép környezetbe illeszkedő, panorámás ingatlan tetőtere beépített és egy jól felszerelt barkácsműhely is tartozik hozzá. Az épületet örökzöldekkel díszített kert veszi körül, melyek gondozásához minden eszköz a helyszínen rendelkezésre áll.

További képekért kattints a fotóra! 

pilisborosjeno_elado_ingatlan.jpg

 

Termálvíz a kerti medencében

Mesteriben, a Ság hegy szomszédságában található ez az igazán különleges hétvégi ház. A tetőtér-beépítéses ingatlan medencéje és fürdőkádja gyógy-termálvízzel tölthető fel, amit a ház előtt elhaladó patakból nyernek. A patakon egy kis híd ível át, mely egyenesen az erdőbe vezet. Az eladó nyaraló téliesített, a melegről egy iparművész által tervezett cserépkályha és NoBo fűtőpanelek gondoskodnak. Utóbbi egyébként távvezérléssel, mobiltelefonról is működtethető!

További képekért kattints a fotóra!

mesteri_elado_ingatlan.jpg 

 

 

Címkék: pihenés vidék nyaraló eladó ingatlan hétvégi ház 1 ingatlan válogatás