Mit csinálnál ha lenne egy "felesleges" szobád otthon?
2015.04.30. 11:00 I fokvarid

Mit csinálnál ha lenne egy "felesleges" szobád otthon?

Jóga szoba, boros pince, hobbiszoba vagy könyvtárszoba? Ha lenne egy plusz helyiség az otthonodban, hogyan rendeznéd be?

Biztosan mindannyian elképzeltük már, hogy ha lenne még egy helyisége a lakásunknak, mire használnánk. Sokunknak sajnos, csak éppen akkora lakása van, amekkorára szüksége van, vagy még annál is kisebb, de álmodozni szabad, az Ingatlantájoló munkatársai ezért most összegyűjtötték, milyen helyiségeket is lehetne kialakítani egy plusz szobában.

Jóga szoba vagy meditációs szoba

Álmodtál már arról, milyen lenne egy szoba, az otthonodban, ahová elvonulhatnál jógázni, vagy meditálni? Egy szoba egyszerű bútorokkal, letisztult vonalakkal, pasztellszínekkel, bambusz kiegészítőkkel, jóga matracokkal és hatalmas párnákkal a földön, és természetesen padlótól a plafonig érő ablakokkal, amiken áramlik be a fény, hogy reggelente a nap köszöntésével indulhasson a napod.

Borospince

Nem vagy borász, nincsen szőlőd sem pincéd/présházad, mégis rajongsz a minőségi borokért, netalán már van is egy kisebb gyűjteményed belőlük? Biztosan álmodoztál már arról, hogy milyen is lenne egy pince, ahol tarthatnád a gyűjteményedet és helyt adhatna akár a baráti borozgatásoknak is. Nincs is szükség feltétlenül pincére, elég lenne egy szoba, aminek megfelelően szabályozható a hőmérséklete, vagy egy titkos lejárat a konyhapadlójába beépített ajtóval. Egy hely, minőségi fából készült bortároló rekeszekkel, rusztikus kerámia és falburkolattal és hangulatvilágítással.

További képekért kattints a fotóra!

elado_haz_erd_szigetvari_utca_otthonterkep.jpg

 

Könyvtárszoba

Ha igazi könyvmoly vagy, biztosan álmodtál már arról, hogy bárcsak lenne egy könyvtárszobád, faltól-falig, padlótól a plafonig érő könyvespolcokkal és egy kényelmes olvasófotellel, amibe öröm belesüppedni a kedvenc könyveddel a kezedben.

További képekért kattints a fotóra!

elado_haz_vereb_utca_otthonterkep.jpg

Kerti lak

Aki családi házban lakik, és szeret kertészkedni, vagy egyszerűen csak szívesen tölti nyáron a szabadidejét kint a kertben, annak egy kerti házikó lehet az álomhely. Egy hely, ahová elvonulhatsz, anélkül, hogy kimozdulnál otthonról, egy hely, ahol a természet közelében lehetsz, ahol a kerti szerszámokon kívül akad hely egy nyugágy, vagy egy függőágy számára is.

További képekért kattints a fotóra!

elado_haz_racalmas_otthonterkep.jpg

Hobbi szoba

Pablo Picasso egyszer azt mondta: „Minden gyermek művész, a probléma ott kezdődik, mikor felnősz, és azt veszed észre, hogy művész maradtál.” Ha igaz rád ez a mondat, akkor egy kreatív szoba vagy hobbi szoba lehet számodra az a hely, ahol újra kiélheted gyermeki kreativitásod, középen egy hatalmas asztallal, ahol alkothatsz, a falakra felírt, felrajzolt vagy felragasztott ötletekkel és inspiráló tárgyakkal tele.

Wellness részleg

Ha fontos számodra a szépség és az egészség, ha rendszeresen jársz fürdőbe vagy szaunázni, akkor az álmod minden bizonnyal egy wellness részleg kialakítása az otthonodban. Minőségi csempével burkolva, szaunával, jakuzzival felszerelve, puha törölközőkkel és köntössel a fogason, és egy gyönyörű rattan nyugággyal, ahol pihenhetsz és feltöltődhetsz.

További képekért kattints a fotóra!

elado_haz_szendro_utca_otthonterkep.JPG

További eladó lakások az Otthontérképen!

Címkék: hirdetés medence családi ház könyvtárszoba luxuslakás otthontérkép 1 ingatlan válogatás wellness szoba