Exkluzív otthonok Pécsen
2015.03.21. 20:58 I csorbazs

Exkluzív otthonok Pécsen

Ebben a bejegyzésben egy igen közkedvelt várost vizsgálunk meg lakhatás szempontjából, ez pedig nem más, mint Pécs. A tudományosan és kulturálisan sokszínű település az ingatlanpiac szempontjából is temérdek kincset rejt magában, ezek közül mutatunk be most néhányat.

Baranya megye központjában, Pécsen az eladásra kínált lakások aktuális átlag négyzetméter ára 179 ezer Ft/nm, mely valamivel több, mint a Pécsi kistérség átlagára, ami 174 ezer Ft/nm. Nem meglepő, hogy ez a szám magasabb, mint a környező kistérségekben, hiszen mégiscsak egy megyeszékhelyről beszélünk. A Pécsváradi kistérségben például 97 ezer Ft/nm körül alakul a kínálati ár, a Mohácsi kistérségben pedig 127 ezer Ft/nm körül.

pecs_kisterseg_kinalati_ar.jpg

 

A népességszám 2001 és 2011 között kicsit több mint 1%-kal csökkent, míg 2001-ben 187.345 fő lakta a kistérséget, addig 2011-ben 185.348 fő. A környező területeken sokkal markánsabban mutatkozik meg ez a tendencia, van ahol több mint 11%-os volt a csökkenés.

A következőkben különleges pécsi otthonokat mutatunk be nektek. Ezek az ingatlanok elhelyezkedésükből, kialakításukból fakadóan értéket képviselnek, így árukat sem egy átlag pénztárcához szabták. Nézelődni azért lehet! 

 

Három lakás több generáció számára

A város frekventált részén eladó ez a hatalmas ingatlan, melyben három különálló lakás található. Kialakításából adódóan kiváló választás lehet többgenerációs családok és befektetni vágyók számára egyaránt. A 85 M Ft-os vételár a teljes berendezést is tartalmazza, mely egytől egyig magas minőségű alapanyagból készült. A eladó családi ház hűtéséről falhűtés, fűtéséről pedig kondenzációs kazán, fal-, padló- és mennyezetfűtés gondoskodik.

További képekért kattints a fotóra! 

elado_ingatlan_pecs.jpg

 

XIX. századi villa a belváros közelében

Eladó sorba kerület ez a Picsek-Zsolnay család nevéhez is köthető, XIX. századi előkelő családi villa. 1994-ben teljesen felújították az épületet, melynek során ügyeltek arra, hogy ne veszítse el eredeti jellegét, stílusát. Az eladó ingatlan éke egy meseszép, egyedi Zsolnay-kandalló, mely nagyban hozzájárul a hely hangulatához.

További képekért kattints a fotóra!

elado_villa_pecsen.jpg

  

Az egész család elfér a jacuzziban!

Postavölgyben eladó ez a 278 nm alapterületű, hatszobás exkluzív családi ház. Az ingatlan nyílászárói fából készültek, a háló és a nappali burkolata laminált padló, a többi helyiségben pedig kőburkolat található. A lakók kikapcsolódásáról és regenerálódásáról egy 7 személyes jacuzzi és egy 3 személyes infraszauna gondoskodik.

További képekért kattints a fotóra! 

elado_csaladi_haz_pecs.jpg 

Kényelem az egész családnak

Teljes körűen felújított ez a 202 nm alapterületű, kényelmes, tágas eladó ingatlan. A hatszobás családi ház remek lehetőség nagycsaládosok számára, de -az egyetem közelsége miatt- szobái akár egyenként is kiadhatók, így befektetési szempontból is előnyös választás lehet. A házat egy barátságos kert veszi körül, mely kiváló terepe lehet nyári összejöveteleknek, családi eseményeknek.

További képekért kattints a fotóra!

elado_haz_pecs.jpg

 

 

Címkék: pécs válogatás luxus eladó vidék luxuslakás 1 ingatlan válogatás