Díjazott építészek különleges munkái
2015.03.17. 10:00 I csorbazs

Díjazott építészek különleges munkái

Egy ingatlan építésénél az építész személye vitathatatlan fontosságú. Egy díjazott, jó nevű szakértő munkája egyenes út lehet a tökéletes otthonhoz. Ebben a bejegyzésben olyan eladó házakat gyűjtöttünk össze, melyek híres szakemberek munkája nyomán készültek el. Szemezgessetek kedvetekre belőlük!

Az építész szakmában számos díj létezik, melyek a kimagasló tevékenységet honorálják Ezek a díjak egyfajta iránymutatásként szolgálnak mind szakmai berkekben, mind pedig a nagyközönség számára. Ilyen például a Kossuth-díj, egy igen rangos és presztízsértékű elismerés, melyet építészeknek is odaítélhetnek, vagy éppen az Ybl-díj, mely kifejezetten az építészek díja és a magas színvonalú szakmai életpálya elismerésére szolgál.

A következőkben olyan eladó ingatlanokat mutatunk be nektek, melyek neves építészek gondolatai által vezérelve készültek el. Különféle stílusú és kialakítású otthonokat láthattok a gyűjteményben, a közös bennük, hogy mindegyikben valamilyen extra megoldást alkalmaztak.

 

Egy eladó Makovecz-ház

400 nm alapterületű ez a Kossuth-díjas építész által tervezett különleges családi ház. A XVI. kerületi ingatlan saját medencével, szaunával és kerttel rendelkezik, fenntartási költsége pedig kifejezetten alacsony. A panorámás épülethez egy dupla garázs is tartozik! Ha szereted a különlegességeket, akkor ez tetszeni fog!

További képekért kattints a fotóra! 

elado_haz_xvi_kerulet.jpg

 

Panorámás luxus a XII. kerületben 

Szintén egy Kossuth-díjas építész álmodta meg ezt a XII. kerületi 340 nm alapterületű hatszobás ingatlant. Az eladó családi otthon számos extrával felszerelt, így például a szórakozásról a téli estéken a házimozi, nyáron a medence és a kerti sütő gondoskodik, a komfortérzetet pedig -többek között- fűtött gyalogosfeljáró biztosítja.

További képekért kattints a fotóra! 

elado_haz_xii_kerulet.jpg

 

Ybl-díjas építész extravagáns munkája

Igazán egyedi kialakítású ez a 207 nm-es családi otthon Piliscsabán. Az ingatlanban minden van, amit csak el lehet képzelni, 8 méteres belmagasság, napkollektorok, galéria, kupola, négy hálószoba, egy dolgozó, két fürdő és még folytathatnánk a sort. A különlegesség esszenciája a csodálatos panoráma, mely a teraszra lépve tárul elénk.

További képekért kattints a fotóra!

elado_haz_piliscsaba.jpg

 

Barátságos hangulatú családi ház Velencén

Egy neves, Kossuth-díjas építész tervezte ezt a nagy belmagasságú, galériás, cserépkályhával is felszerelt összkomfortos ingatlant Velencén. Az eladó családi házhoz egy 58 nm-es pince és két garázs is tartozik, a parkosított udvarban pedig egy 6x3 méteres medence áll, mely enyhülést ad a lakóknak a nyári melegben.

További képekért kattints a fotóra!

elado_haz_velence.jpg 

 

 

Címkék: galéria pince kert medence panoráma házimozi családi ház eladó ház otthontérkép 1 ingatlan válogatás