Leánylakások, igazi nőknek
2015.03.07. 22:27 I csorbazs

Leánylakások, igazi nőknek

Nőnap alkalmából egy meglepetéssel készültünk! Néhány hete bemutattuk nektek, hogy milyen legénylakásokat találtunk adatbázisunkban, most pedig, azt tárjuk fel, hogy mi a helyzet a leánylakásokkal. Hölgyeim, válogassatok bátran az eladó otthonok közül!

Az egyedülálló nőket minden korban mítoszok lengték körül: a megközelíthetetlen díva a 20-as évekből vagy éppen Bridget Jones, a kortárs szingli "mozgalom" elindítója. Talán ezek a szerepek és figurák klisékből építkeznek, mégis, vitathatatlan, hogy egy lakásba lépve azonnal eldönthető, hogy egy férfi lakik benne vagy egy nő.

Ahogy a legénylakásoknak, a leánylakásoknak is megvannak a maga jellemzői. Így például sokkal gyakrabban fordul elő valamilyen növény az élettérben, puhább színek és minták jelennek meg a falakon  és a bútorokon, a ruhák tárolására nagyobb teret szánnak a hölgyek, ahogy a fürdőszoba praktikusságára is nagyobb hangsúlyt fordítanak. Természetesen, ezzel nem azt akarjuk mondani, hogy minden leánylakás követi ezeket a "szabályokat", hiszen a markáns, egyedi ízlés bármikor felülírhatja ezt, csupán arról van szó, hogy igenis van különbség legény - és leánylakások között.

Most pedig lássuk, milyen eladó otthonokat találtunk Budapesten, melyekből kifejezetten jó leánylakás válhat!

 

Mediterrán gyöngyszem

Péterhegyen áll ez az ízlésesen berendezett 55 nm-es kétszobás lakás. A 2. emeleti ingatlan erkélye az erdőre néz, így kiváló választás azok számára akik kedvelik a természet közelségét. Az eladó otthonhoz egy gondozott kert és egy autóbeálló is tartozik. Ára 30 M Ft, mely a teljes berendezést tartalmazza.

További képekért kattints a fotóra!

elado_lakas_urom.jpg

  

Modern lakás egy modern nőnek

A II. kerületben található ez a kifejezetten megnyerő, egy modern nő igényei szerint kialakított, 59 nm-es eladó lakás. A belső megjelenést neves szakember álmodta meg, a minőséget szem előtt tartva. Számos extra dolog fellelhető az ingatlanban, ilyen például a biokandalló, a mennyezeti hűtés-fűtés, az automata redőnyök és az infra riasztó. 

További képekért kattints a fotóra!

elado_otthon_ii_kerulet.jpg

 

Igazi leánylakás rózsaszín kanapéval

Csendes zöldövezetben áll az a 2009-ben épült ingatlan, melyben ez a barátságos lakás megtalálható. A másfél szobás otthonhoz egy terasz és egy 90 nm-es kertrész is tartozik, mely kiválóan alkalmas egy kis konyhakert kialakítására. A nappali és a háló burkolata szalagparketta, a vizesblokkokban pedig olasz csempe látható a falakon.

További képekért kattints a fotóra!

xi_kerulet_elado_ingatlan.jpg

 

Design és különleges anyagok

Igazán extra megoldásokban bővelkedik ez a XI. kerületi, 66 nm-es eladó lakás. Az ötlakásos ingatlanban helyet kapó otthon lila színvilágával az extravaganciát, minőségi alapanyagaival pedig az exkluzivitást képviseli. A takarítást központi porszívó könnyíti meg, a megfelelő árnyékolásról pedig az elektromos redőnyök gondoskodnak. 

További képekért kattints a fotóra!

xi_kerulet_elado_lakas.jpg

 

 

 

Címkék: modern kert belsőépítészet eladó lakás kislakás Budapest biokandalló 1 ingatlan válogatás mediterrán stílus leánylakás elektromos redőny