Te is lakhatsz ezekben az otthonokban!
2015.03.06. 23:33 I csorbazs

Te is lakhatsz ezekben az otthonokban!

Ugyan tudjuk, hogy sokan szeretitek a drága luxusingatlanok képeit nézegetni, elmélázni azon, hogy milyen lehetne ott élni, mégis, fontosnak tartjuk, hogy a piacon fellelhető, a többség számára is elérhető ajánlatokat se hanyagoljuk el. Éppen ezért egy olyan sorozatot indítunk, melyben átlagos árú eladó és kiadó otthonokat mutatunk be. Az első célpont Budapest belvárosa!

Az V. kerület Budapest egy igen kedvelt része, hiszen rengeteg lehetőséget rejt magában. Számos iskola, óvoda, bevásárlási és szórakozási lehetőség van ezen a környéken, nem beszélve a szebbnél szebb épületekről, nevezetességekről, melyek temérdek turistát vonzzanak ide. Éppen ezért ez a kerület nem tartozik az olcsóbb kategóriába, az eladott lakások átlagos négyzetméter ára 340 ezer Ft/nm, a kiadó lakásoké pedig 2370 Ft/nm.

belvaros_eladott_lakasok_atlagos_negyzetmeter_ara.jpg

 

Sajnos a közbiztonság szempontjából nem jár élen ez a terület, ahogy Budapest legnagyobb része sem. 2013 márciusa és 2014 februárja között összesen 4279 bűneset történt, ami kifejezetten magasnak számít.

A kerület népességszáma 2001 és 2011 között markáns változást mutatott, csaknem 13%-kal csökkent. Hasonló tendencia jelent meg egyébként a szomszédos kerületekben, Terézvárosban és Erzsébetvárosban is.

Mindezek ellenére nagyon sokan szeretik ezt a környéket pezsgő kulturális és üzleti élete miatt. A következőkben V. kerületi megfizethető árú eladó és kiadó ingatlanokat mutatunk be nektek.  

 

A Parlament közelében

A Parlament közelében található ez a 67 nm alapterületű, kétszobás eladó ingatlan, mely akár azonnal költözhető. A jó állapotú, fiatalos otthonban új konyhabútor, új sarokkád, új járólap és csempe található. A kiváló környezetnek és a szerencsés kialakításnak köszönhetően lakótérként és irodaként is jól funkcionálhat.

További képekért kattints a fotóra!

elado_lakas_kalman_imre_utca.jpg

 

 

Panorámás lakás kiadó

Kéthavi kaució ellenében bérelhető a Kossuth tér környékén ez a 72 nm-es, kétszobás lakás. A tágas és világos  6. emeleti otthonból csodálatos panoráma nyílik a Dunára. A jó elrendezésű, igényesen kialakított lakás bérleti díja 500 euró, a közös költség pedig 26 450 Ft havonta, mely a víz-és fűtésdíjat is tartalmazza.

További képekért kattints a fotóra!

kiado_lakas_szalay_utca.jpg 

 

Lakás fiatal pároknak, egyetemistáknak

Márciustól bérelhető és költözhető ez a 96 nm-es bútorozatlan lakás a Molnár utcában. Az kiadó ingatlanban 2 szoba és egy hall kapott helyet, így akár fiatal pároknak és kisebb családoknak is bátran ajánljuk. A Dunára panorámás otthon akár egyetemisták számára is jó választás lehet, hiszen a közelben több felsőoktatási intézmény is megtalálható.

További képekért kattints a fotóra!

kiado_lakas_molnar_utca.jpg 

 

Könnyen kiadható lakás az Irányi utcában

A Váci utcával szomszédos Irányi utcában, Lechner Ödön tervei alapján készült az az épület, melyben eladó ez a 40 nm-es lakás. A felújított, földszintes otthon akár azonnal költözhető. Az ingatlan befektetési szempontból is jó választás, hiszen elhelyezkedéséből adódóan könnyedén kiadható.

További képekért kattints a fotóra! 

elado_lakas_iranyi_utca.jpg

Címkék: egyetem befektetés iroda belváros panoráma kiadó lakás átlagár eladó lakás Budapest V. kerület 1 ingatlan válogatás