5 tipp, amivel növelheted otthonod értékét
2015.02.25. 17:08 I fokvarid

5 tipp, amivel növelheted otthonod értékét

Eladnád a lakást, és azon gondolkodsz, hogy nem ártana egy kisebb felújítás, hogy növeld az értékét? Az Ingatlantájoló szakértői összegyűjtöttek néhány tippet, amikkel olcsón felújíthatod, és könnyebben eladhatod a lakásodat.

Tedd rendbe a bejáratot

Az első benyomás a legfontosabb a potenciális vásárlók számára, és hogy megvesznek-e egy ingatlant vagy sem, azt az első néhány percben döntik el, ezért a bejáratod mindig legyen tiszta és rendezett. Bokrokkal, frissen vágott sövénnyel és cserepes virágokkal tedd takarosabbá, cseréld le a levelesládát, vagy ha teheted, a bejárati ajtót vagy a kerítést is.

Csinosítsd ki a fürdőszobát

Igen, a fürdőszoba felújítás mindig sokba kerül, de kisebb változtatásokkal is nagy eredményeket érhetsz el. Cseréld le a fürdőszobaszőnyegeket, a csaptelepeket, a kiegészítőket, a zuhanyfüggönyt vagy a WC ülőkét, de már az is sokat segíthet, ha nem agyonmosott törölközőket raksz ki, hanem újakat és lehetőség szerint egyformákat.

Ilyen egy szép hirdetés, kattints a képekért!

elado_ingatlan_zsambek_otthonterkep.jpg

A konyha a lakás szíve

A konyhában gyűlik össze a család és a vendégek is mindig itt kötnek ki. Ahhoz, hogy megtetsszen a potenciális vevőknek, ennek a helyiségnek tisztának, hívogatónak és otthonosnak kell lennie. Ezért győződj meg róla, hogy a háztartási gépeid mind működnek és ragyognak a tisztaságtól, cseréld le a lámpákat és a csapot, és ha teheted, újítsd fel a konyhaszekrény ajtajait, és a helyiséget is fesd ki.

Bámulatos lakás, kattints a képekért!

elado_lakas_bazilika_otthonterkep.jpg

Engedd be a fényt

Vannak olyan csillárjaid és lámpáid, amik már kimentek a divatból? Cseréld le őket, a sötétebb helyiségekbe pedig tegyél erősebb izzókat, így a szobák nagyobbnak és nyitottabbnak tűnnek majd.

Rendezd át a lakást

Ha már kitakarítottál és a selejtezésen is túl vagy, nem nagy munka átrendezni a lakást. Változtasd meg a bútorok helyét egy helyiségen belül, vagy cseréled fel egymással a szobák berendezését, ez utóbbival akár új funkciót is adhatsz egyes helyiségeknek.

Tedd meg ezt a néhány egyszerű lépést, és máris növelted ingatlanod értékét anélkül, hogy költségekbe verted volna magad. Ezek után már nincs is más dolgod, csak új fotókat készíteni a lakásról, meghirdetni, és várni a vevőket. 

Egyszerű de szép lakás, kattints a képekért!

elado_lakas_14_kerulet_otthonterkep.jpg

Ha eladnál vagy lakást vennél akkor hirdess, keress az Otthontérképen!

Címkék: tanács családiház ingatlanhirdetés eladási tippek