A Mikulás zsákban hozta a legjobbakat!
2014.12.05. 17:21 I fokvarid

A Mikulás zsákban hozta a legjobbakat!

Elérkezett a várva várt pillanat, mikor kiderül, hogy a Karácsony.Otthon. elnevezésű rajzversenyen kik készítették el a legünnepibb, legaranyosabb, legkreatívabb alkotásokat.

Kezdjük az elején... mikor kitaláltuk még októberben, hogy rajzversenyt rendezünk, akkor álmodni sem mertünk arról, hogy 106 darab ötletesebbnél ötletesebb szuper karácsonyi rajz fog a szerkesztőségünkbe érkezni. Ezúton minden pályázónak szeretnénk gratulálni, mert számtalan technikát használva mutatták meg, náluk milyen a karácsony.

Köszönjük, hogy bepillanthattunk az ünnepi családi otthonokba és a gyerekek álom karácsonyaiba, angyalokkal, télapókkal és a mostanság Magyarországon nem jellemző térdig érő hóval.

Hivatalosan ezennel megkezdődik az Otthontérképen a karácsony és az adventi időszakban bemutatunk minden rajzot, készülünk kisfilmmel és más karácsonyi meglepetésekkel. Szóval senki ne keseredjen el, ha esetleg most nem lenne itt a rajza a nyertesek között, mert hamarosan biztos megtalálja magát a blogunkon.

Kata Blanka, 4 éves

Hatalmas hópelyhek között Kata Blanka ilyennek látja a karácsonyt testvéreivel. Édes kis pálcika figurák és repülő otthonok. 

nyertes_haszon_kata_blanka_4eves_resize.jpg

Bence, 3 éves

Ugyan még Bence nagyon kicsi, de szüleivel közösen készítette el a karácsonyi rajzát. A tűz meg a családtagok haja, a kisfiú kézlenyomata, a fa láblenyomat, az ablakban a hó kristálycukor és az egész otthon különböző kreatív megoldások keverések.

nyertes_lukacs_mirko_bence_3eves_resize.JPG

Anna, 5 éves

Annáéknál az egész család nagyon csinos és divatos a karácsonyfa alatt. Szivárványos pörgős szoknyák és ajándékok egy rajzon.

nyertes_miko_anna_5eves_resize.jpg

Flóra, 8 éves

Flóra rajza elképesztően ötletes és gondosan elkészített. Családjával várja a karácsonyi angyalt. Készítettünk hozzá egy minivideót, hogy megmutassuk az alkotás trükkjét. 

nyertes_rieder_flora_8eves_resize.jpg

Kolos, 9 éves

Kolos ráérzett arra, hogyan is kell tökéletes lakásbelsőt rajzolni. Bemutatja a fűtési rendszert, a több ponton záródó ajtót, és szarvas trófeát a falon. Meg persze a karácsonyfát sok ajándékkal.

nyertes_krisztik_kolos_9_resize.jpg

Kata, 8 éves

Kata azt írta nekünk a rajzára, hogy az ő kedvenc karácsonyán sok angyal van, ami mindenki otthonába ellátogat karácsony este. Reméljük tényleg így van!

nyertes_szakal_kata_8_eves_resize.jpg

Mirella, 10 éves

Mirella nagyon precízen feldíszített karácsonyfát rajzolt sok színátmenettel. Eddig kétségeink voltak a sötét lila nappalikkal kapcsolatban, de köszönhetően Mirellának minden kétségünk elszállt.

nyertes_mohacsi_mirella_10eves_resize.jpg

Félix, 11 éves

Félixről azt írta édesanyja, hogy a Nyugat-Dunántúl legügyesebb tornásza. A karácsonyfa mellett lévő sok éremből és kupából kiindulva semmi kétség nem fér hozzá, hogy ez tényleg így van.

nyertes_szabo_denisz_5eves_resize.jpg

Beatrix, 11 éves

Beatrix rajzán egy igazán barátságos modern otthont láthatunk. Megterített asztal, szépen feldíszített karácsonyfa és az ajándékok.

nyertes_hajdu_beatrix_11eves_resize.jpg

Vanessza Titanilla, 10 éves

Kívülről látjuk a kinti hóesésből a meleg házban készülődő családot. Nem tudjuk idén lesz-e fehér karácsony, de bízunk benne, hogy Titanillának lesz igaza.

nyertes_mezo_vanessza_titanilla_10eves_resize.jpg

Címkék: karácsony rajzverseny otthontérkép